Top 5 Keukenloods.nl kerstcadeaus

Kerst staat voor de deur en dat gaat altijd sneller dan je denkt! Ben jij nog op zoek naar het juiste kerstcadeau voor je (schoon)moeder, vriend/vriendin of iemand anders? En heb je weinig inspiratie? Keukenloods.nl heeft een top 5 van cadeaus samengesteld waar de ontvanger zeker blij mee gaat zijn!

1. KitchenAid
Of je nou kiest voor een blender of uitgebreide keukenmachine van KitchenAid de apparaten zijn altijd een lust voor het oog. Opbergen in een kastje is daarmee niet meer nodig. En naast het moderne uiterlijk zijn de mogelijkheden van de apparaten erorm. Zo zet je in een handomdraai de lekkerste taarten, sapjes en gerechten op tafel! Je doet door het geven van dit cadeau indirect ook jezelf een plezier.

2. DOC barbecue
Is de gelukkige een echte barbecuefan? Dan kan deze barbecue van Dutch Outdoor Cooking natuurlijk niet ontbreken. De barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en budgetten. En hiermee maak je zowel in de zomer als in de winter de lekkerste gerechten!

3. SMEG broodrooster
Wij vinden bijna alles van SMEG mooi, maar de broodrooster is toch echt wel een plaatje. Net als bij KitchenAid hoef je dit niet te verbergen in een keukenkastje. De broodroosters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en prijsklassen. Zo wil jij je broodjes toch ook geroosterd hebben?

4. Broodbakmachine Panasonic
Met deze broodbakmachine van Panasonic zet je de lekkerste broden op tafel. Er gaat toch niks boven een heerlijk ruikend huis en warm en vers gesneden brood? Iemand in de omgeving met een glutenallergie? Deze machine heeft verschillende glutenvrije programma’s.

5. Boretti messenset
Handig voor als de messenset toe is aan vervanging. Deze messenset van Boretti bevat een broodmes, vleesmes, koksmes, fileermes en groentemes. De messen worden geleverd inclusief een luxe houder, dus het is ook nog eens fijn voor het oog!

Zit het juiste cadeau hier niet tussen? Bekijk dan eens onze keukenmachine & mixersbarbecues of overige accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *