Top 5 goedkope inbouw vaatwassers

Het uitzoeken van een nieuwe vaatwasser kan erg lastig zijn, omdat verschillen en prijsklassen tussen de apparaten enorm zijn. Ook zijn er ontzettend veel vaatwassers op de markt, waarbij je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien wil je liever niet al te veel geld uitgeven aan een vaatwasser, maar wel een goed apparaat uitkiezen. Om het makkelijker voor jou te maken, hebben we in dit artikel informatie verzameld en een top 5 van goedkope inbouw vaatwassers gemaakt.

We leggen hier dus de focus op inbouw vaatwassers. Is je huidige inbouw vaatwasser stuk gegaan? Of wil je de huidige vaatwasser graag vervangen door een nieuw model met betere functies? Of krijg je een nieuwe keuken en wil je de nieuwe inbouw vaatwasser uitkiezen? Een inbouw model wordt volledig geïntegreerd. De vaatwasser wordt achter de keukenkastjes weggewerkt, zodat dit één geheel is met de keuken en niet meer herkenbaar is als vaatwasser.

Hieronder vind je onze top 5 van goedkope inbouw vaatwassers. Hierbij hebben we rekening gehouden met een laag budget en verschillende onderdelen waar een vaatwasser het beste aan kan voldoen. Punten als geluidsniveau, energiezuinigheid, het aantal couverts en verschillende programma’s hebben we hierbij in overweging genomen en we zijn uitgekomen op onderstaande apparaten.

1. Whirlpool WBC3C26X inbouw vaatwasser (€379)

De Whirlpool WBC3C26X is een inbouw vaatwasser met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze is half geïntegreerd, wat betekent dat het bedieningspaneel aan de buitenkant zichtbaar is. Dit is een duidelijk display om wasprogramma’s en opties in te stellen. De vaatwasser is voorzien van een krachtige inverter motor. Deze biedt een aantal voordelen: het apparaat verbruikt minder energie, wat ervoor zorgt dat hij langer meegaat en ook is de vaatwasser hierdoor een stuk stiller. Deze Whirlpool biedt ruimte aan 14 couverts en is hierdoor erg ruim. Andere belangrijke kenmerken van de Whirlpool WBC3C26X zijn:

– De 6th Sense PowerClean technologie zorgt voor uitstekende wasresultaten zonder handmatig voorspoelen, weken of schrobben en verlaagt het waterverbruik.
– De deur opent automatisch aan het einde van het programma, zodat de vaat natuurlijk droogt.
– Deze Whirlpool vaatwasser heeft 8 verschillende programma’s waardoor je altijd een geschikt programma kunt selecteren. Er zit onder andere een snelprogramma en een lang intensief programma op.

2. Etna VW149M inbouw vaatwasser (€389)

Kijk eens naar het merk Etna, wanneer je een goedkope inbouw vaatwasser wilt kopen. Met de Etna VW149M ben je verzekerd van een kwalitatief goede vaatwasser voor een lage prijs. Deze allround vaatwasser heeft verschillende programma’s, variërend van spoelen tot intensief en dankzij de resttijd indicator kun je altijd zien hoe lang het programma nog duurt. De Etna biedt ruimte aan 12 couverts en droogt met restwarmte, wat het model extra duurzaam maakt. Tevens is de start van een programma met een aantal uur naar keuze uit te stellen, zodat de vaat klaar is wanneer het jou uitkomt. Andere specificaties van de Etna VW149M zijn:

– 5 verschillende programma’s en 3 reinigingstemperaturen die je kunt instellen (40-65 graden Celsius).
– Een laag geluidsniveau van 49 dB.
– Er is een mogelijkheid om de vaatwasser op halve belading in te stellen om zo water en energie te besparen.

3. INDESIT DIC3C24 inbouw vaatwasser (€369)

Ook het merk Indesit heeft zeer betaalbare vaatwassers met goede specificaties. De DIC3C24 biedt met 14 couverts veel ruimte en ook verbruikt deze vaatwasser zeer weinig water en energie. De innovatieve technologie zorgt voor een extra stille werking met een geluidsniveau van 44 dB. De handige digitale afteltimer informeert wanneer het vaatwasprogramma afgelopen is. Meer belangrijke kenmerken van de Indesit DIC3C24 zijn:

– Je kunt het bovenrek verwijderen voor een grotere binnenruimte van 53 cm.
– De innovatieve, hydraulische technologie verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken en voedselresten.
– Het eXtra Hygiene-programma is gemaakt voor optimale was- en droogresultaten, met als extra een hygiëne stap met hete spoeling op 72°C.
– Met het Delay-programma kun je programma’s uitstellen en later op de dag of ‘s nachts starten.

4. WHIRLPOOL WIC3B19 inbouw vaatwasser (€399)

Op de vierde plaats staat nogmaals een vaatwasser van Whirlpool. De WIC3B19 is in tegenstelling tot de eerder genoemde volledig geïntegreerd, dus aan de voorkant zie je geen bedieningspaneel. Verder heeft deze vaatwasser goede reinigingsprestaties, voor schone afwasresultaten. Tevens beschikt het apparaat over startuitstel, zodat je het afwasprogramma op elk gewenst tijdstip kunt laten beginnen. Met 13 couverts is deze Whirlpool erg ruim en door de FlexiSpace manden ben je vrij om de vaatwasser naar wens in te delen. Andere specificaties van de WIC3B19 zijn:

– De verwijderbare bovenkorf maakt je vaatwasser extra ruim. Dit kan handig zijn wanneer je groot servies of voorwerpen met een ongebruikelijke vorm in de vaatwasser wilt plaatsen.
– Er is keuze uit 6 verschillende programma’s, waaronder een snelprogramma en een lang afwasprogramma op 65C, ideaal voor erg vuile vaat.
– Met de optie Halve lading beperk je water en energie verbruik tijdens het wassen van een kleine lading op beide rekken.

5. INDESIT DMIE2B19 inbouw vaatwasser (€349)

Als laatste in dit lijstje vermelden we opnieuw een vaatwasser van het merk Indesit, namelijk de DMIE2B19. Dit volledig geïntegreerde apparaat sluit naadloos aan op je keukenkastjes en hun uitstraling. Hij doet zijn werk uitstekend en is tevens zacht qua geluid. De ruime vaatwasser biedt ruimte voor 13 couverts en heeft een verstelbaar bovenrek. Andere kenmerken van de Indesit DMIE2B19 zijn:

– Er zitten 5 verschillende programma’s op de vaatwasser, dit zijn: ECO 50°C, Intensief 65°C, Gemengd 55°C, Fast & Clean 45°C, Push & Go 50°C.
– Het korte programma Fast & Clean duurt slechts 28 minuten

Hopelijk hebben we je met dit artikel kunnen helpen en kun je nu de juiste vaatwasser voor jouw huishouden uitkiezen. We zijn benieuwd voor welke jij gaat! Als je ons volledige aanbod aan vaatwassers wilt bekijken kan dat natuurlijk ook. Of wil je meer informatie en weten wat de mogelijkheden in jouw keuken zijn? Neem contact op met onze adviseurs of kom langs in één van onze winkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *