Top 10 keukens van 2020

Op onze keukenpagina staan meer dan duizend keukens: van goudkleurig tot rood en zwart. De meest uiteenlopende stijlen zijn er te vinden. Welke zijn de populairste keukens van 2020? We hebben ze op een rij gezet!

10: Nobilia Structura XL

We trappen de lijst af met deze keuken van Nobilia. Deze keuken heeft matzwarte fronten met een houtpatroon, dat zorgt voor een robuuste uitstraling.

9: Pronorm Y-line

Deze eilandkeuken van Pronorm heeft een bijzondere groene kleur. In combinatie met het aanrechtblad heeft dat een mooi contrast.

8: Pronorm Pro

De warme uitstraling van hout en het robuuste van een betonlook werkblad. Die combinatie werkt goed in deze keuken van Pronorm.

7: Häcker AV1095

Deze uitgebreide woonkeuken van Häcker heeft een rustieke uitstraling door de fronten, in de uitvoering ‘zomer eiken’. Mooi in combinatie met zwarte accenten!

6: Nobilia Cascada

Deze landelijke keuken van Nobilia is onderdeel van de XL serie. Deze kun je namelijk in hoogte aanpassen tot 103 centimeter. Daarnaast heeft deze keuken opvallende accenten, zoals de houten lades en open gedeeltes in de bovenkasten.

5: Nobilia EasyTouch

Deze EasyTouch keuken van Nobilia is ook heel praktisch: de matgelakte fronten zijn zó afgewerkt, dat er geen vlekken of afdrukken van vingers achterblijven. Bovendien is de keuken ook gewoon heel mooi!

4: Nobilia Structura Nero

Komt deze keuken je bekend voor? Dat kan kloppen, want deze komt uit dezelfde reeks als de keuken op nummer 10. Deze uitvoering in hoekopstelling is wat kleiner, maar zeker niet minder mooi!

3: Impuls 3150

Door het rvs accent lijken de fronten van deze greeploze keuken wel te zweven. Is deze ultramoderne keuken iets voor jou?

2: Nobilia Fashion

Ook deze keuken van Nobilia heeft een rvs-accent achter de fronten. De kleur hiervan is niet wit, maar lichtgrijs!

1: Häcker Systemat (Vulkaan eiken)

Op nummer 1 staat deze prachtige eilandkeuken van Häcker. Niet voor niets! Deze robuuste keuken heeft industriële accenten en heeft een stoere uitstraling. Durf jij ‘m aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *