Tijdsdruk? Kies voor de voorraadkeuken!

Binnen enkele dagen een nieuwe keuken in huis hebben, dat lijkt onmogelijk.  Maar toch kan het! De voorraadkeuken is een uniek concept omdat deze keuken uit voorraad leverbaar is. In sommige gevallen kan de keuken zelfs een dag na bestelling  geleverd worden.

Neem bijvoorbeeld het verhaal van bouwbedrijf Wekker:

 ,, Bij het opleveren van projecten is er eigenlijk altijd tijdsdruk. Kopers willen steeds eerder in hun woning. Toen de woningen er klaar voor waren, was het belangrijk dat de keukens snel ter plaatse kwamen. Dankzij de voorraadkeukens is dit ruimschoots gelukt. De woningen zijn allemaal met hetzelfde type keuken uitgerust, een nette en complete hoogglans witte keuken met RVS-grepen.”

Het concept

Gaat jouw voorkeur uit naar een U-opstelling of misschien een eiland? Er zijn veel verschillende opstellingen mogelijk. Bijkomend voordeel van de voorraadkeuken is dat het géén bouwpakket is. De kastjes zijn namelijk al gemonteerd. Ook met de apparatuur in de keuken kan je alle kanten op. Wil je een bepaald merk of bepaald apparaat? (Bijna) niets is onmogelijk. En zie je liever een ander aanrechtblad dan het standaard aanrechtblad? Dat kan, maar dan kunnen de levertijden afwijken van de 24 uur waar de voorraadkeuken om bekend staat.

Heb jij ook snel een moderne en kwalitatief goede keuken nodig? Bekijk bijvoorbeeld eens deze voorraadkeuken van Keukenloods.nl.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *