SMEG; retro toevoeging in de keuken

Denk je aan retro, dan denk je al snel aan SMEG keukenapparatuur. De apparatuur valt op door het design uit de jaren ’50. Zelfs in de meest trendy keukens passen de apparaten goed.

Wil je niet dat je broodrooster, blender of koelkast alle aandacht naar zich toe trekt in de keuken? Dan moet je zeker niet kiezen voor de apparaten van SMEG. Want dat is wat ze doen, alle aandacht opeisen met het opvallende uiterlijk wat ze hebben.  Dit geldt voor zowel de klein huishoudelijke apparaten zoals een blender of waterkoker als de groot huishoudelijke apparaten zoals de koelkasten. Klassieke ronde vormen en levendige kleuren worden gecombineerd met de allernieuwste technologie en zijn daardoor een echte toevoeging in de keuken.

SMEG Limited Editions

Naast de ‘standaard’ apparaten, die natuurlijk helemaal niet zo standaard zijn, probeert SMEG ook steeds weer iets nieuws. Hiermee proberen zij vernieuwend en nog opvallender te zijn. Er is bijvoorbeeld een goudkleurige koelkast in het jaren ’50 design met Swarovski elementen verkrijgbaar. De gouden kleur is er één die je niet vaak terugziet in de Nederlandse keukens. De Swarovski Elements zijn één voor één met de hand ingelegd in het SMEG logo op de deur. Een unieke koelkast met luxe uitstraling.

Daarnaast hebben SMEG en Dolce & Gabbana ook de handen ineen geslagen. Hieruit is een prachtige lijn met keukenapparaten gekomen met de naam ‘Sicily my Love’. Waar de normale apparaten allemaal één kleur hebben, zijn deze apparaten voorzien van een vrolijk en kleurrijk design. Alle symbolen die op de apparaten te zien zijn, zijn verbonden met het Italiaanse eiland Sicilië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *