SMEG liefhebber opgelet: Deze retro kraan wil je!

Wil je je keuken pimpen? Dan zijn de apparaten van SMEG een goede keuze. Deze zijn stuk voor stuk echte eyecatchers voor je keuken. We hebben goed nieuws voor je: De retro look kun je nu helemaal af maken met de nieuwe kranen van SMEG!

Deze kranen zijn de perfecte aanvulling op de andere apparaten uit de jaren ’50 lijn, zoals de vaatwassers, ruime koelkasten of handige keukenmachines. Een echte must als voor de SMEG liefhebber!

De nieuwe lijn is uitgevoerd in meerdere kleuren die we van dit merk gewend zijn. In totaal zijn er 7 varianten: wit, crème, zwart, rood, pastelblauw, pastelgroen en rvs. Voor ieder wat wils dus!

Handdouche

Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook erg praktisch. De uitloop is namelijk flexibel en te gebruiken als handdouche. Afspoelen wordt hierdoor nog makkelijker. De slang kun je na gebruik weer gemakkelijk vastzetten.

Kortom: Deze kranen zijn mooi én handig! Wil je meer lezen over deze lijn? Dan hoef je niet ver te zoeken: Bekijk hier alle retro kranen van SMEG, in de verschillende kleuren en alle informatie die je wilt weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *