SMEG koffiezetapparaat

Het assortiment van Smeg bestaat uit hoogwaardige design producten: grote en kleine huishoudelijke apparaten die niet voor niets meerdere belangrijke designprijzen hebben gewonnen. SMEG staat bekend om het toepassen van de jaren ’50 stijl op al hun designs. Deze stijl spreekt veel mensen aan en is al jaren erg gewild. De wereldwijde reputatie van het merk neemt niet voor niets elk jaar toe. Hieronder zullen we je meer vertellen over het SMEG koffiezetapparaat.

Een SMEG koffiezetapparaat biedt professionele resultaten zonder in te leveren op functionaliteit, met behoud van de herkenbare SMEG-stijl. Of je nu een cappuccino bij het ontbijt wilt of een espresso na het eten, een koffiezetapparaat van SMEG is de perfecte machine voor de echte koffieliefhebbers. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van verse koffie: bonen of gemalen. Het assortiment bestaat uit prachtig vormgegeven producten die fantastisch staan in je keuken. De SMEG koffiemachines zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo heb je altijd een machine die bij jou en je keuken past.

Koffiezetapparaat als style item
De keukenruimte wordt steeds belangrijker en word ook wel gezien als het hart van je woning. Mensen kiezen steeds vaker voor een grotere keuken en een kleinere woonkamer. Er wordt steeds meer tijd doorgebracht in de keuken, dit is dus de ideale plek om een heerlijke kop koffie te drinken. Een keuken wordt steeds luxer gemaakt en van alle gemakken voorzien. Wat dan niet kan ontbreken, is een mooie coffee corner. Dit is een mooi ingericht plekje voor je koffiemachines en het uitstallen van je mooiste koffiekopjes. De koffiezetapparaten van SMEG zijn zeer geschikt om in je coffee corner te zetten, vanwege de prachtige vormgeving. Je kunt dit vervolgens afstylen met verschillende accessoires: denk aan een dienblad, mooie potten waar je jouw koffie in bewaard of andere mooie koffie spulletjes. Hierboven kun je een leuk plankje hangen waar je accessoires op kunt zetten. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van koffiehoekjes:

Varianten
SMEG heeft verschillende varianten koffiemachines in het assortiment. Als eerste kijken we naar het vrijstaande koffiezetapparaat. Deze werkt met filters waarin je gemalen koffie doet en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het tweede model is een half automatische koffiemachine. Deze werkt ook door middel van het toevoegen van gemalen koffie. De pistonmachine is gemakkelijk in gebruik. De koffietemperatuur en de hoeveelheid kun je instellen met het bedieningspaneel en met het stoompijpje kun je melk opschuimen.

Tenslotte heeft SMEG een volautomatische espressomachine in het assortiment. Bij dit apparaat vul je het reservoir met verse bonen.

Welk model is het meest geschikt voor jou? Wil je binnen een paar minuten een glazen kan vol met koffie? Ga dan voor het eerst genoemde koffiezetapparaat. Deze kan in korte tijd veel koffie zetten. Heb je geen grote hoeveelheden nodig? Dan kun je gaan voor een volautomatische of half automatische espressomachine. Bij een half automatische machine vul je de pistonmachine per kopje koffie opnieuw met filterkoffie. Van een volautomatische machine heb je meer gemak, omdat je alleen de bonen in de machine hoeft toe te voegen en dit hoef je niet bij elk kopje koffie opnieuw te doen.

Welke koffie gebruik je en wat kost het?
Met een SMEG koffiezetapparaat maak je gebruik van verse bonen of gemalen koffie. Dit is afhankelijk van het apparaat wat je kiest. Hierboven hebben we per apparaat toegelicht wat je nodig hebt. Prijzen kunnen erg variëren, dit is namelijk erg afhankelijk van het merk wat je kiest. Er zit weinig prijsverschil in koffiebonen en gemalen koffie.

Kortom: de koffiemachines van SMEG voorzien je iedere ochtend zeer stijlvol van een professioneel kopje koffie. Bekijk de volledige collectie SMEG koffiezetapparaten op de Keukenloods.nl website en kies het apparaat uit wat het beste bij jou past. De volledige collectie van SMEG kun je ook op onze site bewonderen. Denk aan koelkasten, fornuizen of een stijlvolle SMEG waterkoker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *