SmartSense van Whirlpool: kookhulp in je kookplaat

Als je een ingewikkeld gerecht voor het eerst bereidt, zou je het liefst willen dat er een ervaren chef-kok naast je staat die je precies vertelt hoe je het gerecht bereidt. Helaas hebben ervaren chef-koks daar vaak geen tijd voor. En het liefst wil je natuurlijk je dinergasten het idee geven dat je precies weet wat je aan het doen bent.

Whirlpool heeft daar iets unieks op bedacht; een kookplaat met een ingebouwde kookhulp. Iets laten aanbranden of een gerecht verprutsen is hiermee ècht verleden tijd.

De nieuwste inductiekookplaten van Whirlpool hebben naast de essentiële functies waarmee je de kookplaat activeert en de temperaturen aan geeft, een extra menu. Hierin kun je aangeven welk ingrediënt je wilt klaarmaken, welke dikte het ingrediënt heeft en welke kooktechniek je wenst. De 6TH SENSE sensoren stellen dan voor het recept automatisch de kookplaat in.  Tijdens het bereidingsproces vertelt de kookplaat je stap voor stap wat je moet doen. Aan de hand van geluidssignalen geeft de kookplaat aan wanneer je een ingrediënt kan toevoegen of wanneer je het bereidingsproces kan stoppen.8003437206122_p2

De kookplaten die beschikken over SmartSense hebben ook nog andere fijne extra’s. Zo kun je het oppervlakte van de kookplaat tot één grote zone maken of verdelen in acht kleinere zones. Ook hebben de inductiekookplaten een ‘French-Plaque-modus’. Hiermee kun je de kookplaat verdelen in vier zones, van zacht naar heet. Op die manier kun je gemakkelijk je pannen verschuiven zonder dat je de temperatuur van de kookplaat hoeft te veranderen.

Ten slotte heeft de nieuwe Whirlpool inductiekookplaat een handige koffiefunctie. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag koffie zetten in een mokkapot. De kookplaat kan detecteren of het water in de voet van de espressomaker op is en geeft dan een signaal als je koffie klaar is.

Bestel een van deze bijzondere inductiekookplaten van Whirlpool en wordt een echte trendsetter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *