Schoon wasgoed dat stinkt? Dat is nu verleden tijd!

We doen het allemaal wel eens. Voor het slapen gaan de wasmachine aanzetten en 6 uur later de schone was ophangen of in de droger doen. Je hebt dan vast ook wel gemerkt dat de natte was soms een beetje raar ruikt en dat het eigenlijk opnieuw gewassen moet worden. Dat is vanaf nu verleden tijd als het aan Whirlpool ligt!

De nieuwe Whirlpool wasmachine met FreshCare+ houdt de natte kleding langer fris, ook na afloop van een wasprogramma. Het systeem zorgt er voor dat onaangename geurtjes tot 6 uur na afloop van het wasprogramma uit de trommel blijven. Hierdoor is het dus geen probleem meer om je was wat langer dan gebruikelijk in de wasmachine te laten zitten.

De was wordt langer fris gehouden door de kracht van stoom af te wisselen met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie in de trommel en voorkomt nare geurtjes.

Het systeem kan zowel voor als tijdens het wasprogramma worden geactiveerd en kan ook op ieder moment weer worden gestopt. FreshCare+ is alleen niet geschikt voor delicate kleding of beddengoed.

Is deze wasmachine voor jou ook een uitkomst? Bestel de wasmachine met FreshCare+ bij Keukenloods.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *