Quooker Classic: kranen met nieuw design

Wil jij heel graag een klassieke keuken passend bij jouw interieur? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je. Nog maar kort geleden werd de Quooker Cube geïntroduceerd. Nu is er een nieuw design voor de kranen op de markt verschenen. Dit is de nieuwe Quooker Classic kraan, verkrijgbaar in de varianten Round en Square. Deze prachtige klassieke Quooker kraan zorgt voor een perfecte afwerking van jouw klassieke keuken.

De voorgaande Quookers hebben juist weer een modern design, daarom zien deze nieuwe kranen er net weer even anders uit. De vormen van zowel het uiteinde van de kraan als de knop waarmee je de kraan bedient zijn ronder en breder. Hierdoor ziet de kraan er een stuk luxer uit. Bij de huidige kranen zijn deze vormen iets strakker. De nieuwe kranen zijn leverbaar in de kleuren RVS, nikkel glans en chroom.

De nieuwe modellen zijn ook verkrijgbaar met de Cube. Dankzij deze toevoeging heb je niet alleen kokend water in een handomdraai, maar ook gefilterd, ijskoud en bruisend water. En dat allemaal uit één kraan.

De nieuwe kranen zijn vanaf december leverbaar bij Keukenloods.nl. Vind je het huidige design mooier omdat je juist een moderne keuken wilt? Geen probleem! Ook deze kraan blijft in het assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *