PITT Cooking; stijlvol en uniek

on

Wanneer je het hebt over stijlvol koken, dan heb je het over koken op PITT Cooking. Dit is een redelijk nieuw kookconcept waarbij gaspitten rechtstreeks in het aanrechtblad worden geplaatst. Een echte kookplaat is hierdoor niet meer zichtbaar. Deze manier van koken is geschikt voor zowel de professionele keukens als de standaard keuken.

Het ontbreken van een ‘echte’ kookplaat en de pitten die rechtstreeks uit het aanrechtblad komen, maken het dat de keuken een unieke uitstraling krijgt. Omdat de techniek verborgen zit onder het blad is het mogelijk om de gaspitten verder uit elkaar te plaatsen dan dat mogelijk is bij een kookplaat. Daardoor heb je nu echt genoeg ruimte om de pitten tegelijkertijd te gebruiken, zelfs met grote pannen.

Groot voordeel van het ontbreken van een kookplaat is het onderhoud daarvan. Er hoeven geen hoekjes of randjes meer schoongemaakt te worden. De verschillende onderdelen zijn makkelijk los te halen en kunnen zo goed schoongemaakt worden.

Keuze voor iedereen

Bang dat het juiste model niet aanwezig is voor jou? Geen paniek, PITT Cooking ontwikkelde verschillende modules waar uit gekozen kan worden, maar er kan ook eindeloos worden gevarieerd met de verschillende branders. Hiermee creƫer je een unieke kookopstelling speciaal voor jou gemaakt. In de basis kan er gekozen worden uit drie verschillende branders: een kleine brander, medium brander en een gecombineerde wok-/sudderbrander. Deze zijn verkrijgbaar in aluminium, messing en volledig zwart.

Mag PITT Cooking ook niet ontbreken in jouw keuken? Laat je informeren in een van onze winkels of bekijk PITT Cooking online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *