Perfecte pannen voor je kookplaat met afzuiging: Dit zijn ze

Kook jij al op een inductiekookplaat met afzuiging? Dan ken je al de voordelen van deze manier van koken. Maar ken je de pannen van DUCQ al? Deze speciale downdraft pannen maken alles nóg een beetje beter!

Normale pannen zijn prima te gebruiken voor kookplaten met afzuiging. Mits ze geschikt zijn voor inductie natuurlijk. Maar deze pannen zijn niet speciaal gecreëerd voor downdraft koken, waarbij de afzuiging van onderaf alle luchtjes opneemt en wegvoert. Dat geldt voor kookplaten met afzuiging, maar ook downdraft afzuigkappen.

Speciaal ontwikkeld

Maar DUCQ maakt het allemaal nóg makkelijker, en heeft pannen ontwikkeld die helemaal afgestemd zijn op afzuiging van onderaf. Dat begint bij de deksel: Met een uitsparing kan de stoom beter worden weggevoerd. Kookluchten en condens worden dus nóg sneller weggewerkt. Dat maakt de pannen ideaal voor BORA kookplaten, of kookplaten met afzuiging van andere merken.

Daarnaast is het ontwerp van de deksel nog ergens handig voor: afgieten! De hendels kun je ook zorgeloos vastpakken, daar heb je geen pannenlap meer voor nodig. Je hoeft je geen zorgen te maken over deksels die verschuiven. Dankzij de siliconen ring blijft deze goed op zijn plek zitten. 

Dit zijn de voordelen van de downdraft pannen van DUCQ! Zijn deze iets voor jou? Bekijk de pannensets dan hier. Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze specialisten. Ze staan voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *