Ontdek de exclusiviteit van InductionAir Plus kookplaten van Siemens

De revolutie van de kookplaat heeft de afgelopen jaren voor een hoop gemak gezorgd. Want tegenwoordig is de afzuiging ‘gewoon’ geïntegreerd in dit apparaat, waardoor je onder andere minder last hebt van het geluid. Met de nieuwste innovaties van Siemens komen hier nog meer voordelen bij. Deze zijn gebundeld in een speciale lijn van kookplaten: InductionAir Plus.

Stel je eens voor: Onbeperkt koken zonder het vervelende gezoem van de afzuiging, en nooit meer halverwege het koken ontdekken dat je vergeten bent om de afzuigkap aan te zetten. Komt je dat bekend voor? Dan is een InductionAir Plus kookplaat van Siemens wellicht iets voor jou!

Compact formaat

Deze kookplaat is geoptimaliseerd voor gemak. Dankzij het compacte formaat lever je bijvoorbeeld niet in op ruimte. Dit apparaat past zelfs in ‘zwevende’ eilandkeukens zonder onderkasten! Zo heeft de variant van 70 cm slechts 60 cm ruimte nodig om geïnstalleerd te worden. Of je nu voor luchtafvoer of recirculatie kiest.

Automatische afzuiging

Tijdens het koken geniet je ook van alle luxe. Dankzij de automatische panherkenning kun je grote pannen overal neerzetten waar je wilt. De afzuiging wordt ook automatisch afgestemd op de kookgeuren. Deze zogenoemde climateControl sensor zorgt ervoor dat je daar niet aan hoeft te denken. Hoe makkelijk is dat?

Schoonmaken fluit van een cent

Klaar met koken? Ook dan biedt de InductionAir Plus kookplaat voordelen. Zo is de kookplaat makkelijk schoon te maken dankzij het keramische glas. En het afzuig-element kun je eenvoudig schoon laten maken door de vaatwasser. Schoonmaken is dus zó gedaan!

Stuur gerechten door naar de kookplaat

Deze handigheid is zeker uniek: vanaf de Home Connect app van Siemens kun je niet alleen de afzuiging aansturen, maar ook de kooktijd van gerechten! Je kunt dus nog makkelijker aangeven hoe lang een ingrediënt moet koken of bakken, met slechts één druk op de knop.

Je hebt een greep uit de voordelen van InductionAir Plus ontdekt, maar eigenlijk moet je ze zelf ervaren. Bekijk het aanbod en wie weet kook jij straks met een van deze toppers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *