Nieuwe productlancering van BORA: Een revolutionaire verandering in jouw keuken

Een keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een plek waar smaken samenkomen, waar creativiteit bloeit en waar gezelligheid heerst. Om een revolutionaire verandering in jouw keuken te maken, introduceert BORA tijdens de productlancering een reeks nieuwe producten die jouw kookervaring naar een hoger niveau tillen. BORA wordt meer dan alleen koken!

BORA M Pure

Het eerste product dat BORA introduceert is de BORA M Pure. Dit is het meest flexibele kookveldafzuigsysteem tot nu toe. De aanraakbedieningseenheid met slider maakt gebruik van witte LED’s voor een heldere, moderne look. Met de intuïtieve bediening door aanraking wordt koken nog eenvoudiger.

Dankzij de effectieve geurfiltering en eenvoudige reiniging behoort de BORA M Pure tot de top van zijn klasse. Het oppervlakte-inductieveld is geschikt voor zowel grote braadpannen als kleinere pannen of percolators, dankzij de inductiezones aan de linker- en rechterkant. Aan de rechterkant worden de zones automatisch gecombineerd als de pan groot genoeg is. De twee afzonderlijke kookzones aan de linkerkant doen dit niet en zijn hierdoor ideaal voor de kleinere pannen. De eenheid is verder natuurlijk voorzien van dezelfde handige en populaire functies als de reeks Pure

BORA QVac

BORA: “Levensmiddelen langer houdbaar maken, afval en verspilling verminderen en tegelijkertijd smaak maximaliseren – dat gaat ons na aan het hart”.

Het volgende nieuwe product in de lijn is dan ook de BORA QVac, een vacumeerapparaat dat voedsel tot drie keer langer houdbaar maakt. Hierdoor wordt voedselverspilling verminderd en blijven smaak en vitamines behouden. Van groente, fruit, vlees en vis tot sauzen, soepen en eenpansgerechten, rauw of gekookt – alles kan worden gevacumeerd en behoudt zijn smaak, zijn knapperige en verse uiterlijk.

BORA QVac vacumeerapparaat dat voedsel tot wel drie keer langer houdbaar maakt.
BORA QVac

BORA Koel- en Vriessystemen

Het hoogtepunt van de nieuwe productlancering van dit jaar zijn de BORA koel-en vriessystemen. BORA introduceert een reeks koel- en vriessystemen, waaronder vier nieuwe koelkasten en vriezers. Deze apparaten zijn ontworpen met een innovatief lichtconcept, effectieve geurfiltering, uittrekbare legplanken en een scala aan handige accessoires. De BORA COOL-reeks omvat een koelkast, een koelkast met 4-sterren vriesvak, een koel-vriescombinatie met of zonder wateraansluiting voor ijsblokjes en de BORA Freeze, de vriezer met wateraansluiting voor ijsblokjes.

De koel- en vriessystemen in één oogopslag

BORA Verlichting

Willi Bruckbauwe (Oprichter van BORA): “Nu de afzuigkap verdwenen is – en volgens mij kunnen we nu wel zeggen dat ons dat gelukt is – is er ruimte voor de perfecte verlichting. Want het eten dat wordt bereid, moet toch verlicht worden.”

Tot slot introduceert BORA dan ook twee nieuwe verlichtingssystemen: BORA Stars en BORA Horizon. Deze lampen, ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek, kunnen worden gedimd om de perfecte sfeer te creëren voor elke situatie. Ze zijn intuïtief te bedienen en voorzien van de perfecte lichtkleur en de perfecte lichtsterkte. 

De lineaire hanglampen BORA Horizon en de verticale hanglampen BORA Stars zweven prachtig boven het werkblad, het kookveld of de eettafel. De hanglampen zorgen voor de perfecte verlichting en een prettige sfeer in elke situatie…

Deze nieuwe productlancering van BORA geeft een revolutionaire verandering in jouw keuken. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon geniet van het bereiden van maaltijden voor jouw gezin, deze apparaten zullen je keukenervaring verbeteren en jouw keukenruimte transformeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *