Nieuw: Quooker Front

Quooker is marktleider wat betreft kokendwaterkranen. Dit najaar lanceert het merk een nieuw model: Quooker Front. Het grote verschil met de andere Quooker-kranen is de hendel voor warm en koud water aan de voorkant. Deze zit dicht bij de uitloop en de kraan is daarom heel handig te bedienen. Dit maakt de Quooker Front uniek en anders dan de andere Quooker modellen.

Het is mogelijk om hieruit koud, warm en kokend water te tappen. De nieuwe kraan is te combineren met ieder Quooker-reservoir. Wanneer je beschikt over een Quooker CUBE komt er uit de Quooker Front ook gekoeld en bruisend water. De Front is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart en roestvrij staal. 

Uiterlijk

Dankzij de strakke buisvorm hebben alle Quooker kranen een stijlvol en herkenbaar design. De bedieningsknop voor kokend water is strak in de hals van de kraan verwerkt. Deze gekartelde knop is dichter op het werkblad geplaatst dan bij bijvoorbeeld de Quooker Fusion. De hendel voor warm en koud water zit op een opvallende plek: bovenop de kraan, zo dicht mogelijk bij de uitloop. Het industriële en tegelijkertijd uitgesproken uiterlijk zorgt voor een echt statement in je keuken. Met de Quooker Front heeft het merk zich weten te overtreffen qua vormgeving, dit dankzij de unieke vernieuwde bediening aan de voorkant. Een kokendwaterkraan die alles kan, maar toch een minimalistisch design heeft.

Bediening

Zoals we van Quooker gewend zijn is er net als alle andere modellen gedacht aan de veiligheid. De bediening is vergelijkbaar met de andere kranen, maar werkt net even anders. Voor kokendwater druk je de bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in. Deze zelfde knop draai je tot de eerste klik voor gekoeld water. Wil je bruisend water? Draai de knop dan verder tot de tweede klik. De bediening van de normale kraanfunctie werkt door middel van de vernieuwde front hendel.

Bestel je nieuwe Quooker kraan bij Keukenloods.nl

Kortom: met de komst van de Front is een kokendwaterkraan nog makkelijker te bedienen. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe Quooker Front? Hij is vanaf nu verkrijgbaar bij Keukenloods.nl! Bekijk ook ons volledige Quooker assortiment op de website. Heb je nog vragen of twijfel je over de juiste Front-boiler combinatie? Neem contact op met onze specialisten. Je kunt ook langskomen in een van onze winkels om verschillende kranen in het echt te bekijken: ieder Keukenloods.nl filiaal heeft verschillende modellen Quookers in de showroom waaronder natuurlijk de nieuwe Quooker Front!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *