Meer dan keukens alleen!

Bij Keukenloods ben je natuurlijk aan het juiste adres voor een nieuwe keuken en inbouwapparatuur. Maar wist je dat wij meer bieden dan keukens alleen? Denk bijvoorbeeld aan een voorraadkast of dressoir in dezelfde stijl als je keuken. Hieronder laten we als voorbeeld de keuken van onze klant Robbert zien. Hij heeft bij ons een nieuwe keuken gekocht met daarbij in dezelfde stijl verschillende kasten in de rest van de woning.

Robbert heeft zijn keuken gekocht bij Keukenloods in Utrecht. De greeploze kasten zijn van het merk Beda Keukens en de kleur is mat zwart. Dit alles geeft de keuken een mooi strak uiterlijk. De lange op maat gemaakte kasten lopen door tot aan het plafond. Dit is helemaal in en zie je de laatste tijd veel terug in nieuw geplaatste keukens.

Er zit een RVS Quooker in de keuken met een bijpassende Quooker zeepdispenser. In de keuken zit een glad, dun werkblad van composiet. De kookplaat van Siemens heeft ingebouwde afzuiging wat zorgt voor een nette afwerking. Alle overige apparaten in de keuken zijn ook van het merk Siemens.

Robbert heeft ervoor gekozen om ook het keukeneiland in dezelfde stijl te laten maken. Het dressoir in de woonkamer is ook op maat gemaakt door Keukenloods. Deze heeft dezelfde kasten van het merk Beda Keukens welke werken met ‘touch to open’, maar dit maal is er gekozen voor een mat witte kleur.

Ook heeft hij ervoor gekozen om de kasten in zijn slaapkamer op maat te laten maken door Keukenloods. Zie hier de prachtige hoge kasten tot aan het plafond. Doordat deze op maat zijn gemaakt, hebben de kasten precies de juiste afmetingen en wordt de ruimte zo goed mogelijk benut. Vervolgens heeft hij zelf bepaald hoe de opbergruimte eruit is komen te zien. De verschillende wensen van een klant nemen onze Keukenloods verkopers mee in het ontwerp. Het materiaal, de kleuren en de grepen kunnen ten slotte worden uitgekozen. Hier is een brede keus aan mogelijkheden en dit kun je uiteraard laten aansluiten op de rest van je interieur. Dit alles is in 2 dagen door onze vakkundige monteurs geplaatst!

Je kunt met kasten dus heel creatief zijn met verschillende stijlen en kleuren, maar je kunt er ook één strak geheel van maken door voor alles hetzelfde te kiezen. Doordat het op maat gemaakt is, is bijna alles mogelijk. Denk ook aan opties als de kasten in je bijkeuken of je waskamer in dezelfde stijl als je keuken. Zie hier bovenstaand voorbeeld.

De juiste stijl kiezen voor jouw woning is niet altijd makkelijk, zeker aangezien veel stijlen overlappende kenmerken hebben. De juiste keuze maken is echter wel belangrijk als je het beste uit je woning als geheel wilt halen. Het uiterlijk van je keuken en inbouwkasten vormt de basis van je huis en heeft een grote invloed op hoe je woning eruit ziet en aanvoelt.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw huis? Neem contact op met onze experts! Samen creëren we jouw droomwoning op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *