Kies jij ook voor deze stille stofzuiger van Bosch? [video]

Er zijn maar weinig mensen die stofzuigen een leuk klusje vinden. Het resultaat is natuurlijk fijn, maar het stofzuigen zelf valt een beetje tegen. De apparaten maken vaak veel geluid, hebben een kleine actieradius en moeten best vaak worden voorzien van een nieuwe stofzuigerzak. Maar dat is vanaf nu verleden tijd met deze superstille stofzuiger van Bosch,  de BGL8SIL3.

Wij hebben uitgezocht waarom jij deze stofzuiger móet hebben en maakten een lijstje met 5 redenen. Kan niet anders dat jij na dit artikel ook enthousiast bent!


1. De stofzuiger is echt super stil. Of je nou onderburen of slapende kinderen hebt, stofzuigen is geen probleem. Hij produceert namelijk maar 59dB, en dat terwijl andere stofzuigers soms tot wel 75dB produceren.
2. Grote woning? Dan kan je met deze stofzuiger een heel eind komen. Hij heeft namelijk een actieradius van 15 meter. Dan hoef je dus niet steeds van stopcontact te wisselen!
3. De lucht die in de stofzuiger wordt gezogen, wordt gefilterd en weer naar buiten geblazen. Dankzij het filter is de uitgestoten lucht schoner dan de lucht in huis
4. Dankzij de extra grote XXL-stofzuigerzak wordt het verwisselen van stofzuigerzak ook flink beperkt. Dat betekent minder bijkomende kosten en ook minder vaak een ‘vies’ klusje.
5. Dankzij de zuigkrachtregeling is deze stofzuiger geschikt voor ieder soort vloer. De zuigkracht kan met een draaiknop worden aangepast naar wat nodig is.

Ben jij er net als ons van overtuigd dat stofzuigen met dit apparaat net even fijner is? Bekijk en bestel de Bosch BGL8SIL3 dan in onze webshop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *