Keukenloods Zaandam-XXL

De eerst geopende Keukenloods winkel is gevestigd in Zaandam: Keukenloods Zaandam-XXL bestaat sinds 2000 en is het visitekaartje van de Keukenloods.nl formule. Het is onze grootste vestiging met heel veel keukeninspiratie en een grote verdieping met (inbouw)apparatuur. In 2022 is de winkel volledig verbouwd en is de showroom voorzien van 40 nieuwe keukens, compleet volgens de laatste trends en voor ieder budget.

Keukenloods startte met de showroom in Zaandam, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een concern met 14 filialen, verspreid door heel Nederland. Daarnaast heeft de webshop meer dan 15.000 artikelen op voorraad. Bij de showrooms gaat het er net even anders aan toe dan bij een standaard keukenwinkel. Er hangt een informele sfeer in de winkel en de keukenadviseurs lopen niet strak in pak, maar hebben wel verstand van zaken. Er staan enthousiaste keukenspecialisten voor je klaar die eerlijk advies geven en begrijpen wat jij als klant wilt. In de keukenshowroom kun je rustig rondkijken en op je eigen tempo beslissen. Op deze manier maken wij het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk leuker en makkelijker.

Keukenloods Zaandam is dé plek om te slagen voor jouw nieuwe keuken en inbouwapparatuur. Vanwege de grootte is deze winkel het paradepaardje van de Keukenloods formule. XXL zegt het al, hier vind je een enorm aanbod aan keukens en apparatuur die jouw woning in Zaandam en omgeving helemaal afmaken.

De vestiging wordt geleid door Marcus en Erik. Wanneer je een nieuwe keuken wilt kopen, kun je wel een flinke dosis inspiratie gebruiken. Marcus: ‘’Bij het uitkiezen van een keuken heb je keuze uit heel veel opties. Zo kun je kiezen voor een landelijke, moderne, U-vormige keuken of keuken met kookeiland. En wat dacht je van een kastenwand met veel opbergruimte in dezelfde stijl als de keuken? Ook zijn er eindeloos veel verschillende maten, kleuren en materialen mogelijk. Ga je voor mat of glanzend? Kies je voor marmer, keramiek of hout? Het is dan ook niet voor niets dat wij iedereen uitnodigen om de splinternieuwe keukens in onze grote showroom te komen bekijken. Zo kunnen wij je direct van informatie en advies voorzien.”

Je kunt onze showroom ook alvast online bekijken. Hieronder zie je een selectie uit de showroomkeukens van Keukenloods Zaandam-XXL:

Keukenloods Zaandam-XXL is gevestigd op Pieter Ghijsenlaan 18A. Als je op zoek bent naar gericht advies voor een nieuwe keuken, dan kun je het beste even contact opnemen met de winkel en een keukenafspraak inplannen met een van onze specialisten. De winkel is te bereiken via telefoonnummer 075 616 3030. Tijdens een afspraak wordt er ruim de tijd genomen om samen te kijken naar jouw wensen en hoe we dit het beste in jouw woning kunnen toepassen. Marcus, Erik en hun collega’s verwelkomen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *