Keukenloods werkbladen

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij aankoop van een keuken. Het is fijn als een werkblad praktisch is, een mooie uitstraling heeft en lang mee gaat. Maar welk werkblad past dan het beste bij jouw keuken? Kies je bijvoorbeeld voor een kunststof werkblad of voor een luxe composiet werkblad? Hieronder lees je meer de Keukenloods werkbladen. Per soort werkblad hebben we de plus- en minpunten op een rijtje gezet.

Composiet

Natuurlijk & onderhoudsarm
Een composiet werkblad bestaat overwegend uit kwarts en heeft een natuurlijke uitstraling. Het is een goed alternatief voor een werkblad van natuursteen. Composiet is een combinatie van design, gemak en duurzaamheid. Dit materiaal is beschikbaar in vele kleuren en structuren en past daardoor in elke keuken. Ook is het niet poreus, hygiënisch en onderhoudsarm.

DecorTop

Grove structuur & natuurlijk
Een DecorTop werkblad, ook wel HPL, oogt robuust en heeft een natuurlijke uitstraling. DecorTop heeft door het extra dikke laminaat een voelbare diepe, grove structuur en is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren. Dankzij de natuurgetrouwe kleur en structuur geeft een DecorTop zelfs het gevoel van echt hout of steen.

TopCore

Massief & stootvast
Een TopCore werkblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Het materiaal oogt robuust en de structuur van het laminaat is duidelijk zichtbaar en voelbaar. De structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen, ze voelen ook echt zo aan. TopCore heeft een massieve uitstraling en je kunt kiezen uit unieke kleuren en oppervlaktestructuren.

Fenix

Luxe & strakke uitstraling
Een Fenix werkblad heeft een luxe en strakke uitstraling en voelt dankzij de onderscheidende nanotechniek zijdezacht aan. Door deze techniek blijven er nauwelijks vingerafdrukken achter op het blad. Fenix heeft antibacteriële eigenschappen, is stootvast, schuurvast en makkelijk schoon te maken.

Graniet

Natuurlijk & robuust
Graniet is een natuurlijk, robuust en kostbaar materiaal waar geen bestanddeel wordt uitgehaald of aan toegevoegd. Een werkblad van graniet geeft je keuken karakter en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Graniet is kras- en hittebestendig en hoewel het oppervlak koud aanvoelt, heeft het een warme uitstraling. Dit materiaal heeft iets meer onderhoud nodig, maar gaat lang mee.

Dekton

Hittebestendig & slijtvast
Dekton bestaat uit 100% natuurlijke materialen (glas, kwarts en porselein). Het is ideaal als werkblad, want het is hittebestendig, slijtvast, vlekvrij en hygiënisch. Ook is Dekton eenvoudig in onderhoud. In verhouding met andere bladen van steen is Dekton gevoeliger voor stootschade aan de rand. Dekton heeft een strakke uitstraling en je hebt keuze uit verschillende exclusieve steenkleuren.

Hout

Warm & sfeervol
Een houten keukenblad geeft je keuken sfeer. Uit alle Keukenloods werkbladen heeft hout de meest warme uitstraling. Dit materiaal is verkrijgbaar in vele soorten en tinten. Ook is het makkelijk te combineren met andere materialen en past het in iedere keukenstijl. Dit materiaal vraagt om meer onderhoud en moet regelmatig met olie behandeld worden. Hout is een van de meest hygiënische materialen om eten op te bereiden.

Keramiek

Hitte & krasbestendig
Keramiek bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst, waardoor dit stenen blad hitte-, vlek- en krasbestendig is. Het materiaal is vanwege deze hardheid wat gevoeliger voor stootschade aan de rand. Keramiek heeft een strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft. Het is duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Kwartsiet

Natuurlijk & uniek
Kwartsiet is puur natuur. Het steen heeft de klassieke uitstraling van marmer, en is net zo hard als graniet. Een unieke steensoort met natuurlijke patronen, geen blad is hetzelfde. Een aanrader voor de luxe keuken.

Heb je verder nog vragen over de verschillende Keukenloods werkbladen die je kunt kiezen voor je keuken? Kom langs in één van onze filialen! Hier kun je verschillende werkblad-materialen ervaren. Maak een afspraak zodat onze adviseurs voldoende tijd voor je kunnen inplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *