Keukenloods Veendam

Ben je op zoek naar een keukenshowroom in het noorden van het land? Sinds 2014 kun je voor jouw nieuwe keuken bij Keukenloods.nl Veendam terecht! Deze Keukenloods.nl winkel heeft een groot aanbod aan keukens en kan voor ieder budget en iedere stijl een keuken samenstellen. Tevens heeft Keukenloods Veendam een groot aanbod aan losse (inbouw)apparatuur, waarvan veel artikelen uit voorraad leverbaar zijn.

Keukenloods.nl heeft inmiddels in totaal 14 keukenwinkels. In elk filiaal van Keukenloods heerst er een informele sfeer: de keukenadviseurs lopen niet rond in nette pakken en de focus wordt gelegd op het vinden van jouw droomkeuken. De enthousiaste keukenspecialisten staan hier voor je klaar en verdiepen zich in wat jij als klant wilt. Op deze manier wordt het zoeken naar een keuken of apparatuur niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk leuker!

Wanneer je op zoek bent naar een mooie keuken in de buurt van Groningen, zit je goed bij de vestiging van Keukenloods.nl Veendam. Het aantal inwoners in Groningen is erg aan het groeien en dat heeft invloed op de omliggende gemeenten, waaronder Veendam. In Keukenloods.nl Veendam kun je niet alleen terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor inbouwapparatuur. Tevens kun je in de showroom inspiratie opdoen voor de inrichting van je keuken, je kunt bijvoorbeeld de verschillende mogelijkheden wat betreft inbouwapparatuur bekijken. Welke functies moeten apparaten voor jou hebben en wil je deze op elkaar afstemmen? Wil je een losse kookplaat en afzuigkap of wil je een kookplaat met geïntegreerde afzuiging? Onze keukenadviseurs luisteren naar je wensen en kunnen zo jouw unieke keuken ontwerpen.

Keukenloods Veendam staat onder leiding van Paul: ‘Sinds kort ben ik als vestigingsmanager lid van de Keukenloods.nl formule. Het groeiende bedrijf sprak me aan en ik ben er op mijn plek. Met mijn team sta ik elke dag klaar om klanten wegwijs te maken bij de keuze van een nieuwe keuken.’

Een nieuwe keuken is een grote uitgave. Het is een investering voor lange tijd, waarbij je een keuze maakt voor de toekomst. Dit kan lastig zijn en dit wil je natuurlijk goed doen. Bij Keukenloods Veendam vind je keukens voor ieder budget en ieder type woning. Je kunt een keuken kiezen die bij de rest van je interieur past, maar je kunt ook voor een compleet andere stijl gaan. In de showroom kun je veel verschillende stijlen en opstellingen bekijken. Of je nou gaat voor zwarte kasten in matte look, houten keukenfronten, een werkblad van beton of een eilandkeuken waaraan je kunt zitten: Keukenloods.nl Veendam heeft het. 

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Veendam? Op onze website kun je alle keukens thuis alvast bekijken en inspiratie opdoen. Hieronder zie je een selectie van de keukens:

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of keukenapparatuur? Dan is Keukenloods.nl Veendam het bezoeken meer dan waard. Het filiaal zit gevestigd aan de Transportweg 18. Je kunt hier op je gemak rondkijken en terecht voor vakkundig keukenadvies. De keukenprijzen variëren van €5.000,- tot €20.000,- dus er is voor ieder budget een keuken samen te stellen.

Kijk voor meer informatie over het filiaal en de openingstijden op keukenloods.nl. Als je nog vragen hebt over één van de showroomkeukens, neem dan vooral telefonisch contact met ons op voor meer informatie: 0598-745008. Wil je langskomen? Vergeet dan geen keukenafspraak te maken zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Paul en zijn collega’s verwelkomen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *