Keukenloods Rotterdam

In 2017 is onze Keukenloods winkel in Rotterdam geopend. De winkel staat vol met de laatste keukentrends en biedt keukens voor ieder budget en ieder type woning. De showroomkeukens die hier staan zijn een goede inspiratiebron voor iedereen die in Rotterdam en omgeving op zoek is naar een nieuwe keuken. Tevens is Keukenloods.nl landelijk de grootste aanbieder van inbouwapparatuur. Veel van deze apparaten zijn op voorraad en kun je dus direct meenemen. We stellen de winkel en de bedrijfsleider hieronder graag aan je voor.

In elk filiaal van Keukenloods.nl heerst er een informele sfeer en de keukenadviseurs lopen niet rond in nette pakken. Het gaat er dus net even anders aan toe dan bij een standaard keukenzaak. Er werken enthousiaste keukenspecialisten die voor je klaarstaan en begrijpen wat jij als klant wilt. Dit maakt het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk aangenamer.

In onderstaande video kun je een kijkje nemen in het filiaal:

Arno Krimpenfort is de bedrijfsleider van Keukenloods.nl Rotterdam. Hij zegt over zijn filiaal: ‘’Na het kopen van een huis is een nieuwe keuken het grootste project waar je mee aan de slag gaat. Bij ons lopen alleen maar mensen rond die zich prettig voelen bij wat we doen en de manier waarop we dat doen, ik hoop dat onze klanten dat ook merken.’’ Het team van Keukenloods.nl Rotterdam staat iedere dag voor iedereen klaar die op zoek is naar goed advies wat betreft apparatuur en keukens.

Ook kun je in de winkel jouw droomkeuken combineren met een keramische tegelvloer. Vind je het lastig om een keuze te maken vanuit een losse tegel? Dit is natuurlijk begrijpelijk, daarom kun je in onze showroom gehele vloeren bekijken. Ook zijn veel vloeren ook in andere kleuren te bestellen.

Wil je een keer de showroomkeukens in Rotterdam komen bekijken? Dan ben je van harte welkom om binnen te komen lopen. De adviseurs nemen graag de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen. Zoals het samenstellen van de keuken en alle opties van inbouwapparatuur. Denk aan de afzuiging die wordt weggewerkt in de kookplaat, een inductiefornuis in retro stijl of een kokendwaterkraan waaruit je ook gekoeld bruisend water kunt tappen: wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In de showroom kun je veel inspiratie opdoen: of je nu op zoek bent naar een landelijke, moderne, tijdloze of design keuken: Keukenloods Rotterdam heeft het. En wat de opstelling betreft: ga je voor een U-vorm, parallel keuken of is het je droom om een eilandkeuken te hebben? Onze keukenadviseurs denken graag met je mee.

Hieronder zie je een greep uit de showroomkeukens van Keukenloods Rotterdam:

Voor een mooie keuken in Rotterdam en omgeving hoef je dus niet ver te zoeken. Voor ieder budget en ieder type woning is er een keuken samen te stellen. Als je wilt kun je alle showroomkeukens alvast online bekijken, maar je wilt bij de oriëntatie en aanschaf van een keuken natuurlijk niet alleen op foto’s af gaan. 

In de winkel staan wij vervolgens klaar om alle vragen over de mogelijkheden met je te bespreken. Plan van tevoren een afspraak in, zodat de medewerkers voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Kijk voor meer informatie over het filiaal en de openingstijden op keukenloods.nl. Als je nog vragen hebt over een van de showroomkeukens, kun je telefonisch contact opnemen voor meer informatie: 010-2035980. Keukenloods.nl Rotterdam is gevestigd op Stadionweg 37A. Arno en zijn collega’s verwelkomen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *