Keukenloods Drunen

Eén van onze nieuwere keukenwinkels is Keukenloods Drunen. Deze vestiging van Keukenloods bestaat sinds maart 2018 en met de opening van dit filiaal kun je ook voor jouw nieuwe keuken in de buurt van Den Bosch terecht. Je vindt hier een breed aanbod aan keukens en apparatuur voor ieder budget. Tijd om de winkel en de bedrijfsleider aan je voor te stellen! Lees hieronder verder voor meer informatie.

Met het filiaal in Drunen erbij heeft Keukenloods in totaal 15 keukenwinkels. Bij onze winkels gaat het er net even anders aan toe dan bij de meeste keukenwinkels. In elk filiaal heerst er een informele sfeer: je wordt niet ontvangen door afstandelijke keukenadviseurs die in nette pakken rondlopen, maar door enthousiaste specialisten die begrijpen wat jij als klant wilt. Je kunt diverse keukens vergelijken en zien wat er allemaal mogelijk is. Dit maakt het zoeken naar een keuken of apparatuur een stuk leuker en makkelijker.

Keukens zijn er in alle soorten en maten. De showroom van Drunen staat vol met de laatste keukentrends en de nieuwste keukenapparatuur. Hier kun je dus op je gemak inspiratie opdoen en jouw droomkeuken samenstellen. In dit filiaal vind je altijd iets wat aan je wensen voldoet. Ook als je op zoek bent naar apparatuur kun je bij Keukenloods.nl Drunen terecht. De product specialisten beantwoorden je vragen en bieden je passend advies. 

Ben je op zoek naar een moderne, landelijke, klassieke of tijdloze keuken? Dan ben je in Keukenloods Drunen aan het juiste adres. In het filiaal vind je vele showroomkeukens in uiteenlopende stijlen en opstellingen als hoekkeukens, eilandkeukens en rechte keukens. Qua materialen heb je ook ruime keuze: of je nu een werkblad in betonlook wilt, leistenen keukenfronten of oud eiken kasten, wij hebben het allemaal. De winkel is zeer geschikt om inspiratie op te doen en heeft voor ieder wat wils.

Paul is de bedrijfsleider van Keukenloods Drunen. Hij vertelt: ‘Ons filiaal biedt het juiste specialisme op het gebied van keukens en inbouwapparatuur. Naast een enthousiast team van keukenspecialisten, straalt het filiaal een warm welkom uit.’

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende showroomkeukens in Drunen? Deze zijn niet alleen in onze winkels te bewonderen, maar kun je ook alvast online bekijken. Hieronder zie je een greep uit de keukens in de winkel:

Keukens mogen gezien worden en zijn er in alle soorten en maten. Veel apparaten zijn op voorraad en kun je dus direct meenemen. En wat dacht je van een voorraad keuken die binnen 2 dagen binnen is? Service staat bij Keukenloods.nl hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat een klant tevreden is.

Als je de keukens in het echt wilt bekijken, nodigen wij je graag uit om naar ons filiaal in Drunen te komen. Keukenloods Drunen is gevestigd aan de Thomas Edisonweg 4. Of je nu online een afspraak maakt, of gewoon langskomt in de winkel, je bent altijd welkom. De winkel heeft een keuken voor ieder budget en op basis van jouw wensen stelt onze keukenspecialist je ideale keuken samen. Zo sta jij straks in een nieuwe keuken waar je trots op bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *