Inspiratie: de industriële keuken

Keukens zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. Op dit moment is de industriële keuken helemaal in opkomst. Ben jij benieuwd naar de industriële keuken of heb je inspiratie nodig? Lees dan snel verder.

Wat maakt een keuken industrieël?

Kenmerken van de industriële keuken zijn bijvoorbeeld een betonnen of bakstenen muur. Verder maken elementen van roestvrij staal de keuken ook industrieel en ook hout is zeer geschikt! Een combinatie van deze materialen maakt jouw industriële look helemaal af!

industriële keuken

Een ander kenmerk van deze keukens is dat ze er soms uitzien alsof ze eigenlijk niet helemaal af zijn of niet netjes af zijn gewerkt. Maar niets is minder waar. Dát is juist wat de keuken moet uitstralen. Het is juist leuk wanneer je in een industriële keuken bijvoorbeeld stalen buizen ziet lopen die normaal gesproken weggewerkt zouden worden.

De keuken maak je helemaal af met de verlichting. Voor de industriële stijl zijn mogelijkheden gelukkig eindeloos. Bijvoorbeeld de grote, stoere lampen met betonlook of alleen een simpel peertje.

Ben jij op zoek naar een industriële keuken? Maak een afspraak in een van onze winkels en laat je adviseren! Een industriële keuken is te realiseren voor ieder gewenst budget.

Bekijk ons bord op Pinterest voor nog meer inspiratie!
                                       

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *