Inspiratie: 10x showroomkeukens

on

Showroomkeukens zijn fijn! Waarom? Je ‘ziet’ wat je koopt. In veel gevallen wordt een keuken geheel op maat gemaakt en is het afwachten hoe de keuken er uit komt te zien. Bij een showroomkeuken zie je meteen wat je koopt en hoe de keuken er uit komt te zien.

Een showroomkeuken heeft het voordeel dat je deze alvast kunt ervaren voordat deze bij je thuis staat. Showroomkeukens zijn er in verschillende soorten en maten; hoekkeukens, rechte keukens, eilandkeukens en hoekkeukens. En als klap op de vuurpijl zijn showroomkeukens ook nog eens scherp geprijsd.

Waar moet je op letten?

Een showroomkeuken is natuurlijk een apart soort keuken. Het is niet voor niets dat veel mensen er liever voor kiezen om een keuken geheel op maat te laten maken. De maten van een showroomkeuken zijn vanzelfsprekend al bepaald. Het is daarom belangrijk om te weten wat precies de maten zijn van de ruimte waar jouw keuken terecht moet komen.  Past de keuken? Dan koop je een prachtige keuken voor een nog scherpere prijs. De apparatuur, de hoogte van het werkblad en de opstelling van de keuken kunnen uiteraard nog wel aangepast worden.

Om je een beeld te geven van onze keukens in de showrooms hebben wij een aantal mooie exemplaren uitgezocht. Meer zien? Bekijkens onze keukenpagina of kom langs in een van de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *