Hob2Hood: koken zonder afleidingen [video]

Koken zonder afleidingen, dat klinkt behoorlijk mysterieus maar dat is het niet. AEG is namelijk op de markt gekomen met de handige tool Hob2hood. Hierdoor hoef je je echt alleen nog maar te concentreren op het koken zelf. Kookplaten en afzuigkappen met Hob2Hood communiceren namelijk met elkaar.

Communiceren met elkaar? Ja, zeker. De afzuigkappen en kookplaten met Hob2Hood kunnen zich op elkaar afstemmen. Zodra de kookplaat aan gaat, wordt ook het afzuigsysteem geactiveerd.  Staan er meerdere pannen op het vuur? Dan past de afzuigingcapaciteit zich automatisch aan. Ook de verlichting in de afzuigkap wordt ingeschakeld zodra de kookplaat wordt aangezet.

Maar geen paniek voor de controlfreaks onder ons. Wanneer je de afzuiging in eigen hand wil hebben, dan kun je deze gemakkelijk via de kookplaat bedienen.

Dankzij de Hob2Hood apparaten kun je nooit meer vergeten om de afzuigkap aan te zetten tijdens het koken en blijft jouw huis vrij van kookgeurtjes. Interesse? Bekijk Hob2Hood keukenapparatuur van AEG in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *