Handig en veilig; Quooker FLEX

                                                 

Bijna iedereen kent wel het fenomeen Quooker. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn kokendwaterkranen in een strak design. Naast de standaardvarianten is er nu ook een Quooker FLEX ontwikkeld. Een kokendwaterkraan/mengkraan met soepele uittrekslang. Deze slang zit keurig opgeborgen in de uitloop van de kraan. De FLEX is bijzonder handig bij het wassen van groenten, het schoonspoelen van grote borden, pannen en het vullen van grote vazen en kannen die niet in de spoelbak passen. De FLEX heeft daarnaast alle voordelen van een Quooker.

Veiligheid

Is zo’n Quooker FLEX wel veilig horen wij jou denken? Want waar kokend water is, is het oppassen geblazen. De Quooker Flex is zeker veilig! De Quooker is voorzien van een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.  Als de uittrekslang is uitgetrokken, kan de kokendwaterkraan niet geactiveerd worden. Er komt dan dus gewoon koud water uit de kraan.

De Quooker FLEX is verkrijgbaar in het kenmerkende design met ronde uitloop en er is keuze uit twee finishes: chroom en roestvrij staal.

De voordeligste Quookers vind je bij Keukenloods.nl.
Meer weten over de Quooker lees dan verder:
Hoe kies ik mijn eerste Quooker?

2 Comments Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *