Geschikt voor iedere keuken: koken op domino elementen

Welk type kok ben jij? Kook je liever op gas, keramisch, inductie of wil je verschillende manieren van koken combineren door domino elementen? Domino elementen zijn ideaal als je niet kunt kiezen of als je gewoonweg niet zo veel ruimte hebt.

Een domino element is handig naast je kookplaat voor wat extra kookgemak, maar ook als je meerdere kooktechnieken wilt combineren. Domino elementen zijn kleine kookplaten met een breedte van ongeveer 35-40 cm en hebben meestal 1 of 2 kookzones. Verschillende merken zoals AEG, Siemens, Bosch, Baumatic, Neff en Zanussi hebben domino elementen op de markt gebracht om het gemak van koken te vergroten.

De mogelijkheden met domino elementen zijn eindeloos. Er zijn gaskookplaten, gas op glas kookplaten, keramische kookplaten, inductiekookplaten en elektrische kookplaten. Maar er zijn ook friteuses en grillplaten verkrijgbaar om te combineren in één keuken.

Kookveldafzuiging
Een mooie toevoeging op de domino elementen is de domino-kookveldafzuiging. Dit is een afzuigsysteem dat geïntegreerd kan worden in het aanrechtblad, naast de kookplaat. Een grote afzuigkap is dankzij deze technologie niet meer nodig. Alle kookdampen en -geuren worden meteen van onderen opgezogen.

Weet jij precies welk domino element je wilt hebben? Bekijk dan ons aanbod ons aanbod in domino elementen. Wil je liever eerst meer informatie over de beschikbare kookplaten? Bekijk dan eerst onze keuzegids over kookplaten.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *