Inspiratie: een kijkje in deze prachtige keuken

Dagelijks leveren wij de mooiste keukens af bij onze klanten, maar soms zitten daar uitzonderlijk mooie keukens tussen. En deze keuken is er daar één van en is te mooi om niet te delen. Hier gaat ons keukenhart sneller van kloppen!

Bij deze woonkeuken is nergens op bespaard en overal over nagedacht. De keuken loopt naadloos over in het interieur van de rest van de ruimte en is van alle gemakken voorzien.

Materiaal keuken

De keuken is opgebouwd uit drie gedeeltes. Een hoge kastenwand uitgevoerd in de kleur grijs. Een recht keukengedeelte in dezelfde kleur en daarbij een bijpassend eiland. Het geheel wordt helemaal afgemaakt door een prachtig betonnen aanrechtblad!

Alle laden en kasten zijn voorzien van een dempingssysteem. Hierdoor vallen de deurtjes of lades vanzelf dicht zonder dat ze een harde klap geven.

Apparaten

Ook qua apparatuur is er absoluut niet bezuinigd. Het grootste gedeelte van de apparaten is van ATAG en Siemens. De keuken is voorzien van twee koelkasten, een gas-op-glaskookplaat, vaatwasser, oven, combimagnetron, Quooker, plafondunit afzuigkap en last but not least: een wijnkoelkast. In de wijnkoelkast is ruimte voor 52 flessen wijn.

Natuurlijk is dit een uitzonderlijk mooie woonkeuken en niet voor iedereen weggelegd. Dat begrijpen wij en daarom adviseren wij je graag over de mogelijkheden voor jouw woning en het juiste budget. Meer weten? Maak een afspraak in een van onze winkels of bekijk alle keukens online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *