Een keuken ontwerpen kan je zelf! [video]

Wat is er nu leuker dan zelf je keuken ontwerpen? In je zelf ontworpen keuken koken natuurlijk! Bij Keukenloods.nl kan dit allebei dankzij onze 3D KeukenCreator.

Hoe werkt het?
In de 3D KeukenCreator kun je heel gemakkelijk jouw keuken samenstellen. Als eerste bepaal je jouw keukenruimte. Je kunt de exacte vorm en maten van de ruimte opgeven. Ook de positie van deuren en ramen kun je precies aangeven. Het aanpassen van de wanden, vloeren en obstakels is ook mogelijk.

Vervolgens kun je de opstelling van de keuken bepalen. Wordt het een hoekkeuken, T-vormige keuken, rechte keuken of keukeneiland? Alle opstellingen zijn mogelijk. Ook kun je de kleur, reliëf, grepen, plinten en werkblad van je keuken zelf bepalen.

De volgende stap is het plaatsen van inbouw- en vrijstaande apparatuur. Zo kun je zelf al beslissen welk soort apparatuur je in je nieuwe keuken wil. Het is handig om rekening te houden met de ‘werkdriekhoek’. Hiermee wordt de afstand tussen de kookplaat, koelkast en spoelbak bedoeld. Om je keuken gebruiksvriendelijk te maken is het verstandig om de afstand tussen die drie punten niet te groot te maken.

Om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten kun je ook verlichting en andere decoraties aanbrengen in je keuken. Probeer ook onze 3D KeukenCreator uit en maak de mooiste keukens!

Bekijk onderstaand filmpje om alvast de eerste uitleg te krijgen!

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *