Dit zijn de nieuwe keukens van 2020

Elk nieuw jaar brengt andere mooie keukens met zich mee. Voor 2020 is dat niet anders! Ook dit jaar zien we nieuwe kleurencombinaties, opstellingen en stijlen. Dat de mogelijkheden grenzeloos zijn, blijkt wel uit het aanbod. Van karmijnrode eilandkeukens tot subtiel robuuste hoekkeukens en… Goudkleurige keukens?

Landelijke keukens

De landelijke keukens van 2020 zijn niet gelimiteerd tot natuurlijke, subtiele kleuren. We zien nog vaak wit terugkomen, maar maak je klaar voor andere tinten als blauw, groen en zelfs zwart.

Tijdloze keukens

Wie op zoek is naar een tijdloze keuken, zal genoeg keuze hebben uit tal van verschillende mogelijkheden. Deze keukenstijl zal altijd ‘in’ blijven en past bij elk interieur.

Moderne keukens

Moderne keukens blijven populair. De strak afgewerkte fronten zijn beschikbaar in een variatie aan verschillende kleuren. Zwart en wit zijn immers niet meer weg te denken, maar kleuren als roestvrijstaal, blauw en rood zijn echt geen uitzondering meer.

Design keukens

Innovatieve ideeën vormen bijzondere keukens voor mensen die net dat beetje extra zoeken. Een bargedeelte zie je in deze stijl vaak terugkomen, maar ook open of glazen kasten en een unieke, (a-)symmetrische kastenwand. De kleuren en texturen in design keukens zijn ook vernieuwend te noemen, zoals een goudaccent!

Er is natuurlijk veel meer te ontdekken uit de nieuwe keukencollectie. Doe inspiratie op uit honderden mooie exemplaren in onze nieuwe keukencollectie, of bekijk de video hieronder! Wil je meer weten wat 2020 ons brengt op keukengebied? Bekijk dan onze longread met de nieuwste keukentrends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *