Dit moet je zien: De downdraft-afzuigkap van Siemens

Fabrikanten zijn volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen en vooruitstrevende apparaten. Dat is zeker het geval met deze downdrafts van Siemens: Deze glassdraftAir afzuigkappen (LD88WMM65 en LD88WMM66) zijn doorzichtig en worden van onder beschenen met licht. Die jíj kan instellen vanaf je telefoon: Hoe gaaf is dat?!

Het mooie van downdraft-afzuigkappen is dat je ze kunt laten verdwijnen in het keukenblad. Met deze glazen uitvoering doet Siemens daar nog een schepje bovenop. En wat ziet dat er mooi uit! Want de kleur kun je aanpassen naar wens met een app op je smartphone.

Geluidsniveau, breedte en meer

De kap is 80 cm breed en daardoor worden alle geurtjes goed opgenomen. Het geluidsniveau is met 62 decibel vrij stil, vergeleken met wandschouwkap. Daarbij komt dat dit geluid van onder komt en niet van boven: zo klinkt het nog minder hard. Dat zijn goede prestaties, die komen met een zuinig energielabel. Met een waardering van A is deze afzuigkap dus zeer vriendelijk voor het milieu én je energierekening.

Alle handige functies op een rijtje

  • cookConnect systeem: bedien de kookzones snel een eenvoudig vanaf de kookplaat
  • climateControl sensor: de afzuiging wordt automatisch geregeld. Hoe je daar niet meer aan te denken!
  • Guided Air Technologie: alle kookgeuren worden direct weggewerkt, waar de pan zich ook bevindt op de kookplaat
  • emotionLight Pro: welke kleur jij ook wilt; je kunt deze aanpassen in de Home Connect app van Siemens
  • VoiceControl: Bedien de afzuigkap met je stem

Ontdek de glassdraftAir van Siemens

Deze speciale afzuigkap is onderdeel van StudioLine, de serie die we kennen van superieure producten. Dit apparaat is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Met recirculatie (waarbij de gefilterde lucht terug de ruimte in wordt geblazen) of met luchtafvoer naar buiten. Net wat beter past in jouw keuken!

Wil je meer weten over deze speciale downdraft? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0226 355 340. Onze specialisten weten het antwoord op (bijna) al jouw vragen! Of neem direct een kijkje bij de nieuwe afzuigkappen van Siemens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *