Dit is de top 10 best verkochte keukens!

Dit jaar hebben we veel mooie keukens voorbij zien komen, van volledig zwarte hoekkeuken tot bont gekleurde eilandkeukens. Maar een aantal keukens is toch echt de populairste. We tellen af met onze top 10 best verkochte keukens!

10. StoneArt Leisteen grijs

We trappen af met deze keuken met doorlopend werkblad. Wat voor gaaf effect heeft dat! De kleuren zijn rustig, maar de keuken krijgt toch een subtiel robuuste uitstraling door de textuur op de kastenwand en werkblad.

9. Fashion Alpin Wit Matlak

Witte keukens blijven uiteraard populair, zoals deze van Nobilia. Dit exemplaar is helemaal in de moderne stijl, dankzij de greeploze deurtjes en de matgelakte afwerking. Deze topper past in ieder interieur!

8. Flash Alpin wit Hoogglans

Hadden we al gezegd dat witte keukens populair blijven? Dat bewijst ook deze variant van Nobilia. Het grootste verschil zit in de fronten, deze zijn namelijk hoogglans én voorzien van lange greeplijsten. Deze hoekkeuken heeft bovendien een speels element: de bovenkasten die asymmetrisch zijn opgesteld.

7. Touch Alpin Wit Supermat

En daar is nóg een witte eilandkeuken! Toch is deze (iets) anders, en dat zie je terug in de kasten. Deze hebben net wat meer ruimte. Zo krijg je direct een andere uitstraling.

6. IP3050 wit hoogglans

Van matgelakt weer terug naar hoogglans! Dit maakt deze keuken mooi met andere reflecterende details, zoals de chromen barkrukken en rvs afzuigkap.

5. Structura eiken nero

Wil je een zwarte keuken, maar vind je hout ook mooi? In deze keuken heb je alsnog de textuur van hout op de fronten, met de moderne uitstraling van zwart. Helemaal prachtig in combinatie met een marmerlook werkblad en achterwand, zoals hier!

4. Touch zwart supermat

Houd je vast, want de top 5 wordt gedomineerd door zwarte keukens. Zo ook deze! De witte variant kwamen we al tegen op plekje 7, maar dat de zwarte nóg geliefder is, zien we dus hier terug. En dat zullen we nog vaker gaan doen, want een ‘all black kitchen’ is een van de trends voor 2022!

3. AV2135 Zwart lak

Wij zijn fan van deze Häcker keuken! De zwarte fronten zorgen voor een luxe, moderne uitstraling. Deze uitvoering wordt bovendien nog specialer gemaakt door de opstelling van de zwarte en witte kasten!

2. IP3050 Wit hoogglans

Nee, we hadden nog geen genoeg witte eilandkeukens gezien! Deze topper heeft plekje 2 bemachtigd. En dat snappen we, want het is een plaatje om te zien!

1. Easytouch grafietzwart

Een matgelakte keuken waar je geen vingerafdrukken ziet, dat klinkt niet verkeerd toch? Deze Nobilia keuken is niet voor niets populair. Deze veelzijdige keuken is een echte kameleon, en past perfect in verschillende soorten interieur. Deze keuken is dan ook een terechte nummer 1!

Dit was onze keuken top 10. Vind je deze terecht, of had je liever een andere uitvoering in dit lijstje gezien? Laat het weten in de reacties! Of ben je nieuwsgierig geworden, en wil je meer zien van deze keukens? Bekijk onze complete collectie op onze keukenpagina. Weet je al precies waar je naar op zoek bent? Maak dan een afspraak en laat jouw droomkeuken ontwerpen door onze specialisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *