Deze zwarte accenten maken je keuken helemaal af!

Zwart is helemaal in. En dat vinden we niet gek, want deze kleur staat overal bij en heeft bovendien een luxe uitstraling. Is jouw huidige keuken aan vernieuwing toe? Of vind je zwart mooi, maar vind je de overstap naar een zwarte keuken te groot? Dan zijn deze accessoires dé oplossing!

Door een aantal accessoires toe te voegen of een paar apparaten te vervangen, krijgt je keuken in een handomdraai een nieuwe look. We inspireren je graag met een aantal mooie exemplaren.

Moderne kranen

Kranen zijn allang niet meer de roestvrijstalen uitvoeringen die warm en lauw water leveren. Dat is verleden tijd. Want tegenwoordig voorzien sommige versies je daarnaast van gekoeld, bruisend en kokend water. De opties op het gebied van kleur zijn ook uitgebreid. Zo zien we steeds meer zwarte kranen voorbijkomen, in zowel een reguliere uitvoering als een kokend water kraan.

Zeep in stijl

En naast een zwarte kraan hoort natuurlijk een zeepdispenser. Zo’n luxe zeeppompje past er perfect bij! Deze zijn bovendien ook heel handig in gebruik. Doordat ze ingebouwd zijn, vallen ze nooit om.

Zwarte spoelbak

Een zwarte spoelbak maakt dit gedeelte helemaal af. Deze bakken komen voor in verschillende varianten, die licht reflecteren of juist niet of met bijvoorbeeld een donkerblauwe of donkerbruine gloed. Hierdoor heb je genoeg keuze om een spoelbak uit te kiezen die het beste bij jouw keuken past.

Bak in black

Naast het feit dat ze handige hulpjes zijn, zie je mixers, blenders en slowjuicers in steeds mooiere uitvoeringen. Je kunt deze keukenmachines goed op elkaar afstemmen, maar los van elkaar zijn ze natuurlijk ook prachtig.

Opvallende drankjesmaker

Een kopje koffie of thee is altijd goed om mee wakker te worden. Hoe kan je je dag nóg beter beginnen? Met een mooie koffiezetter of waterkoker natuurlijk. Welke voorkeur je ook hebt: Je hebt keuze uit genoeg mooie apparaten.

Messenset

Altijd handig als je een mes nodig hebt: een messenblok. Deze staat altijd voor je klaar wanneer je eten bereidt. Deze uitvoering van KitchenAid blinkt zeker weten uit!

Afzuigkap en design

Een afzuigkap draait tegenwoordig niet meer alleen om functionaliteit, maar ook om design. Zo kun je voor een ingebouwde kap kiezen die naadloos opgaat in het plafond, of juist een variant die de show steelt. Een goed voorbeeld hiervan is een uitvoering die dient als lamp en afzuigkap in één. Deze pareltjes staan in het bijzonder mooi bij eilandkeukens!

Opvallende vaatwasser

Hetzelfde geldt voor vaatwassers. Je kunt deze subtiel verwerken in het interieur, maar ook juist laten opvallen. Bijvoorbeeld deze opvallende vaatwasser van SMEG. Wij zijn fan!

Trendy koelkast

Maak van dit onmisbare apparaat een statement in jouw keuken. Een zwarte koelkast valt zeker op, en dat mag ook! Ze zijn namelijk heel mooi: niet gek dus dat deze uitvoering steeds populairder wordt.

Fornuis als statement

Een knaller om mee af te sluiten: een zwart fornuis. Dit is een echte eyecatcher die goed samen gaat met een zwarte wandschouw afzuigkap.

Kortom: Er zijn genoeg mogelijkheden om je keuken op te leuken. Wil je een stukje verder gaan en durf je een gedeeltelijk zwarte keuken aan? Lees daar dan in dit artikel meer over en laat je inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *