Design en moderne keukens; het verschil

Je kunt vast meer overeenkomsten tussen design– en moderne keukens opnoemen dan verschillen. Toch zijn er drie belangrijke voorwaarden waar alleen een design keuken aan voldoet.

Ten eerste straalt de design keuken vaak geen gebruiksvriendelijkheid uit op het eerste oog. Maar als je de keuken leert kennen, merk je dat de keuken toch wel handige snufjes heeft. Bijvoorbeeld een hoekkastje waarvan de planken naar buiten geschoven worden, een rolluikje op een plek waar je anders snel je hoofd zou stoten of verlichting in je keukenkast. Over een design keuken is altijd goed nagedacht.

Ten tweede is het uiterlijk van de keuken altijd perfect afgewerkt. De hoeken en rondingen hebben allemaal de juiste afmetingen en alle naden sluiten precies op elkaar aan. In sommige gevallen staat symmetrie centraal in een design keuken, maar rondingen of juist hoeken kunnen ook de hoofdrol hebben.

Ten slotte is er vaak enige vorm van innovatie verwerkt in de keuken. Dit geeft design keukens hun unieke persoonlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *