De voordelen van een greeploze keuken

Sta jij op het punt om een nieuwe keuken te kopen? Dan heb je er vast over nagedacht of je een greeploze keuken wil of niet. Deze keuze doet namelijk veel voor de uitstraling van jouw keuken. Moet de keuken modern, ruimtelijk en strak zijn? Dan is greeploos écht een goede keuze. Dat allemaal liever niet? Kies dan gewoon voor een keuken met grepen.

Omdat wij best begrijpen dat deze keuze niet simpel is, hebben wij de voors en tegens voor een greeploze keuken op een rijtje gezet. Daarna is de keuze vast een stuk makkelijker!

Voordelen
– De keuken krijgt zonder grepen een ruimtelijker uitstraling. De keuken is niet groter, maar het lijkt wel zo. Win-win situatie toch?
– Door het ontbreken van de grepen zijn de frontjes makkelijk schoon te maken. Niet meer dat gedoe om die onhandige greepjes heen…
– Ook jij hebt je vast wel eens gestoten tegen een greepje of je bent blijven hangen. Ook dat is met een greeploze keuken voorbij!

Nadelen
– Het grootste nadeel van een greeploze keuken is de vette vingers die op de keukenkastjes terecht komt. Je moet namelijk de kastjes echt aanraken om ze te openen. Vooral bij hoogglans keukens zijn de vingers goed te zien. Maar gelukkig is het wel makkelijk schoon te maken!
– Greeploze keukens zijn vaak wel iets duurder dan de gemiddelde keuken.  Maar daar krijg je dan wel een prachtig strakke en moderne keuken voor terug!

Mooie toevoegingen op de greeploze keuken zijn de soft close en tip-on techniek. Soft close zorgt er voor dat keukenkastjes en -lades niet te hard dicht gaan. Het systeem laat de kastjes en lades langzaam sluiten waardoor beschadigingen worden voorkomen. Met de tip-on techniek verdwijnt iedere manier van een ‘greep’ in de keuken. Je hoeft nu alleen nog maar te duwen tegen de kast of lade en deze opent automatisch.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *