De rechte keuken; geschikt voor iedere ruimte!

Een rechte keuken is geschikt voor kleinere ruimtes en daarom een veel gekozen variant. Deze opstelling maakt de keuken compact en veelzijdig. Ben jij op zoek naar een keuken voor een kleinere ruimte met veel mogelijkheden? Kijk dan snel verder!

De rechte opstelling biedt, hoe compact de keuken ook is, in de meeste gevallen genoeg ruimte voor alle gewenste inbouwapparatuur. Denk daarbij aan een vaatwasser, oven/magnetron, kookplaat, koelkast en spoelbak. Juist omdat deze keukens wat kleiner zijn, is het wel goed om van te voren goed na te denken over de juiste indeling. Probeer op de juiste manier met de ruimte in de keuken om te gaan en genoeg werkruimte over te houden op het aanrechtblad. Laat je hierover goed informeren door een keukenadviseur.

Ondanks dat deze keukenindeling de meest eenvoudige is, wordt deze variant ook vaak gecombineerd met bijvoorbeeld een kookeiland. Zo kan ook de rechte keuken gewoon worden gebruikt in een grote ruimte waar net iets meer mogelijk is. Kortom deze indeling is een veelzijdige variant!

Nog even alle voordelen van de rechte keuken op een rij:
– Geschikt voor bijna iedere woning
– Beschikbaar in klein en groot formaat
– Praktische en compacte indeling
– Te combineren met bijvoorbeeld een kookeiland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *