De mooiste blenders op een rij

Wij vinden een blender onmisbaar in de keuken! Wat voor blender je ook hebt, het is gewoon fijn wanneer je snel en makkelijk sapjes kunt maken of iets fijn kunt malen. Maar naast de functies die de blender allemaal moet hebben, wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom hebben wij een aantal blenders voor jou op een rijtje gezet die je niet hoeft te verbergen in een keukenkastje.

Een blender is vaak te groot om in een keukenkastje te plaatsen en als je hem dan op het aanrecht laat staan, is het wel leuk als deze er ook nog een beetje leuk uitziet. Gelukkig zijn er genoeg blenders, in verschillende prijscategorieën die prachtig in jouw keuken kunnen staan.

smeg blenders

SMEG blender

Dat de keukenaccessoires van SMEG echte eyecatchers zijn, hoeven wij jou vast niet meer uit te leggen. Ook de blender van SMEG is een lust voor het oog en is niet voor niets zo populair. De blender is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder roze, groen, zwart en grijs.

 

 

KitchenAid blenders

KitchenAid heeft verschillende soorten blenders en zijn gewild om hun functies, maar doen qua uiterlijk zeker niet onder voor de blender van SMEG. De blenders verschillen qua functies, maar ook vooral ook in uiterlijk. De 5KSB8270EBK kan bijvoorbeeld net even wat meer mixen dan de 5KSB1565EOB en is daarom ook ietsje groter. Qua vormen komen de blenders wel weer overeen en hebben ze beiden een stoer uiterlijk. De 5KSB5075EWH heeft juist meer een klassiek uiterlijk en is eigenlijk veel te mooi om in een kast op te bergen.  Alle blenders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

VITAMIX Power Blender

VITAMIX blendersDe power blender van VITAMIX springt in het oog doordat deze mooi is afgewerkt. En als je dan ook nog eens weet dat deze blender de power heeft om bijna alles te blenden, wil je hem nog liever terug zien op je aanrecht. De blenders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat deze altijd bij je inrichting past!

Panasonic blenders

 

 

Panasonic blender

Deze blender Panasonic blender MXZX1800SXE heeft qua uiterlijk veel weg van de al eerder genoemde KitchenAid blender. De blender is uitgevoerd in het zwart met grijs en past daarom in (bijna) iedere keuken.  Net als voor de andere blenders geldt ook voor deze dat hij niet te veel opvalt, maar toch een echte eyecatcher kan zijn!

Op zoek naar een blender, maar nog wat hulp nodig? Neem contact met ons op via 0226-355340.

 

Een blender kopen; waar moet je op letten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *