De AutoCook: meer heb je niet nodig

De AutoCook is het nieuwe pareltje van Bosch. Zij zeggen hiermee de oplossing in huis te hebben voor mensen die weinig tijd hebben voor koken, geen kookervaring hebben of te weinig ruimte in de keuken hebben. De AutoCook is een echte alleskunner…

Het compacte apparaat geeft je de mogelijkheid om met 50 vooraf ingestelde programma’s de lekkerste gerechten te bereiden. Maar ook eigen recepten kun je gemakkelijk opslaan. Met één druk op de knop wordt het eten klaargemaakt. Met de uitstelfunctie is het zelfs mogelijk om te bepalen wanneer het eten klaar moet zijn!

De inductie technologie van de AutoCook zorgt ervoor dat de gerechten gelijkmatig worden verwarmd op een precieze temperatuur. Van aanbranden of overkoken heb je vanaf nu geen last meer! Met de snelkookfunctie met stoomdruk wordt de kooktijd tot 60% verminderd. Het gerecht wordt geleidelijk gekookt. Stomen is daarnaast ook nog eens een gezonde manier van koken, omdat vitamines en mineralen behouden blijven.

Om het verhaal compleet te krijgen, is er een AutoCook receptenboek verkrijgbaar en kun je gebruikmaken van een app met meer dan 100 internationale gerechten. Stap voor stap wordt hier uitgelegd hoe je de lekkerste gerechten kunt maken. Een duidelijk en compleet apparaat van Bosch, maar of het de overige keukenapparatuur overbodig gaat maken?

Nieuwsgierig? Bestel of bekijk de Bosch AutoCook, MUC88B68, in de webshop van Keukenloods.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *