Coca-Cola koelkast

Smeg heeft de handen ineengeslagen met Coca-Cola: ze brengen samen een koelkast uit. Dit om het jubileum van de iconische Harmony tv-commercial van Coca-Cola uit 1971 te vieren. Hierin werd de referentie ‘I’d like to buy the world a Coke’ bekend. In deze wereldberoemde spot zongen een groep jonge mensen samen op een Italiaanse heuveltop dat ze ‘de wereld zouden willen leren zingen, in perfecte harmonie’. De commercial, gefilmd tijdens een wereldwijde culturele verschuiving, was baanbrekend voor zijn tijd. De boodschap van eenheid, harmonie en vrijheid, vooral in tijden van strijd, is iets wat vandaag de dag net zo belangrijk is als vijftig jaar geleden. Smeg is niet de enige die ter ere van deze verjaardag een samenwerking met het merk heeft. Coca-Cola heeft samen met nog 30 merken de 1971 Unity Collection gelanceerd.

Smeg staat bekend om de iconische samenwerkingen met toonaangevende merken. Het is daarom geen verrassing dat ze hun meest iconische product beschikbaar stelde om te lanceren als samenwerking. Namelijk het wereldwijd bekende retro model koelkast Smeg FAB28.

Met de zachte, bolle lijnen en geweldige kleuren is de FAB28 de koelkast waarmee Smeg wereldwijd naam heeft gemaakt. De koelkast is één van de grootste apparaten in huis: een belangrijke reden om deze stijlvol te laten zijn. Dit is Smeg zeker gelukt en met de FAB28 laat Smeg zien wat er qua stijl en esthetiek mogelijk is met een huishoudelijk apparaat.

De eigenschappen en kwaliteit die de Smeg retro koelkasten wereldberoemd maakten, zijn aanwezig in elke productlijn. Dit keer is de vrijstaande koelkast in een uniek design jasje gegoten dankzij de ontwerpers van Smeg en Coca-Cola. Als expert in het combineren van het iconische jaren ‘50 design met een eigentijdse stijl, lanceert Smeg de Classic editie. Voor deze versie combineert de iconische koelkast het kenmerkende rood-witte kleurenschema van Coca-Cola het klassieke retro design van Smeg. De inspiratie komt van de Coca-Cola automaten met flesjes en blikjes uit 1950. Dé perfecte match dus: twee inspiratiebronnen uit de jaren ‘50.

Het uiterlijk van de retro koelkast mag dan uit de jaren ‘50 zijn, de technologie is van nu: de koelkast is voorzien van verschillende hedendaagse innovatieve functies. De koelkast biedt met een inhoud van 244 liter veel opbergruimte voor al je boodschappen. Het apparaat is voorzien van uitneembare glazen planken, een life plus compartiment voor het bewaren van bederfelijke etenswaren en een groente- en fruitlade. Er zit ook een vriezer met een inhoud van 26 liter in voor het bewaren van ijs en diepvriesproducten.

De retro Coca-Cola koelkast van Smeg is een speciale editie, welke echt als een collectors item kan worden beschouwd. Deze retro koelkast fleurt iedere ruimte op: echt een aanwinst in de ruimte dus! Liever de koelkast afhalen in de winkel? Neem contact op met een filiaal bij jou in de buurt voor de mogelijkheden. Liever nog wat meer informatie of persoonlijk advies? Onze experts helpen je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *