Uitgelicht: de Bosch wan28276nl wasmachine

De Bosch wan28276nl is een wasmachine uit de Serie | 4, welke met een vulgewicht van 8 kg een zeer ruime inhoud heeft. De wan28276nl is sinds 2020 op de markt. Een iets oudere wasmachine wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Deze wasmachine van Bosch is nog steeds erg populair en dit is vaak ook een reden dat wasmachine producenten hun producten niet vaak vervangen. De uitgiftedatum van 2020 zegt dus niet zoveel over een product. Bosch is een populair merk binnen de productgroep wasmachines en behoort tot de topmerken wasmachines in Nederland. In dit artikel vertellen we je meer over deze tijdloze en nog altijd populaire wasmachine.

Energiezuinig en duurzaam
De EcoSilence Drive functie heeft een stille energiezuinige motor met 10 jaar garantie op de onderdelen. De machine is zo stil, dat je bijna zou vergeten dat je wasmachine aanstaat. Dankzij de koolborstelloze motor hoor je de wasmachine bijna niet en gaat deze bijzonder lang mee.

Het waterverbruik wordt afgestemd op de belading, wat de Bosch wan28276nl erg duurzaam maakt. De wasmachine beschikt over ActiveWater Plus: dit zijn sensoren in de wasmachine welke het waterverbruik afstemmen op de hoeveelheid wasgoed. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

Speedperfect-functie
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je weinig tijd hebt. Met SpeedPerfect wordt de was perfect schoon, terwijl je de wastijd verkort met 65%. Je kunt deze functie gebruiken in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Je kunt bijvoorbeeld het gemengd programma verkorten om te wassen in slechts 46 minuten.

VarioDrum-technologie
De wasmachine is niet alleen snel, maar gaat ook voorzichtig met je kleding om. Door de speciale trommel structuur worden vlekken verwijderd terwijl je kleding wordt beschermd. De VarioDrum-technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder dat je kleding hierbij beschadigd. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymmetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Er wordt zo min mogelijk weerstand gegeven, rekening houdend met delicate stoffen. Vervuilde kleding wordt zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Zo houd je je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

AllergiePlus
AllergiePlus zorgt ervoor dat 99,99% van de meest voorkomende bacteriën worden gedood. Dit is fijn wanneer je snel last hebt van een geïrriteerde huid. Het wasprogramma geeft een ultra-hygiënisch resultaat. De functie zorgt er met een hogere temperatuur en langere wasduur, samen met extra spoelen, voor een effectieve bestrijding van zoveel mogelijk allergenen. Hiermee worden allergenen, pollen, dierenhaar en huisstofmijt bestreden in je kleding. Dit programma is dus ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Donker wasgoed en spijkerbroeken
De Bosch wan28276nl heeft een wasprogramma welke speciaal is voor donker wasgoed en spijkerbroeken. Er wordt namelijk een extra spoelbeurt toegevoegd. Dit voorkomt dat wasmiddelresten op zwarte kleding achterblijven waardoor je soms een witte waas ziet. Zo blijft je donkere kleding een stuk langer mooi.

Instellingen naar je hand zetten
De wasmachine is heel eenvoudig te bedienen dankzij het grote led-display. Doordat het display bestaat uit touch knoppen, kun je eenvoudig selecteren wat je nodig hebt. De handige bijvul functie zorgt ervoor dat je de deur nog even kunt openen als het programma al gestart is. Zo kun je nog even een kledingstuk toevoegen of juist iets uit de trommel halen. Zodra je op de ‘bijvulfunctie’ knop drukt, kun je het deurtje openen en een kledingstuk erin doen of eruit halen. Vervolgens gaat de machine weer verder met wassen. Met de uitgestelde start- en eindtijd is de wasmachine klaar als je thuis komt.

AntiVibration-wand
De AntiVibration-wand zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. Deze wand heeft een nieuwe vormgeving, welke ook nog eens mooi om te zien is. De verbeterde isolatie reguleert ook het geluidsniveau waardoor de wasmachine een stuk stiller is, ook wanneer de wasmachine aan het centrifugeren is: het volume is dan 72 dB.

Wij begrijpen wel waarom deze wasmachine nog altijd zo populair is! Wil je nog een vraag stellen over dit product? Neem contact op met onze experts! De Bosch wan28276nl wasmachine kun je op keukenloods.nl bestellen. Liever het product even in het echt bekijken? Neem contact op met één van onze keukenwinkels en vraag of dit model hier verkrijgbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *