BORA X BO: de nieuwe stoomoven

BORA staat bekend om de revolutionaire BORA afzuigtechnologie. De nieuwe BORA X BO oven gebruikt stoom om mee te koken: de combinatie van een stoomoven en een oven in één apparaat. BORA noemt dit zelf: de nieuwe eenvoud in het koken, stomen tot in de perfectie. Lees verder voor de belangrijkste kenmerken van de BORA X BO.

Schone lucht en vrij zicht
De BORA X BO voorkomt dat je bij het openen van de deur stoom in je gezicht krijgt. De oven heeft automatische stoomafzuiging, waardoor de stoom naar achteren geleid wordt op het moment dat je de deur ontgrendeld. Deze opent zich vervolgens automatisch. De oven heeft een actief koolfilter welke alle geuren absorbeert, op deze manier blijft je keuken altijd fris ruiken. De LED-verlichting geeft een levensechte, realistische indruk van de kleuren van het eten wanneer je in de oven kijkt.

Makkelijke bediening
De BORA X BO is heel makkelijk te bedienen met het grote kantelbare 19-inch touch display. Met een hoge resolutie en snel reagerende aanraaksensoren werkt het bedienen erg fijn. De oven kun je verbinden met Wi-Fi waardoor je kunt communiceren met apps en andere apparaten. Ook zitten er allerlei programma’s op de oven die vooraf zijn geïnstalleerd.

Makkelijk schoon te maken
De oven heeft drie reinigingsprogramma’s. Op deze manier wordt de oven heel gemakkelijk en snel weer schoon. Het reinigingspatroon heeft een tweekamersysteem. De eerste kamer is verantwoordelijk voor de reiniging, de tweede kamer voor de ontkalking. Je kunt kiezen uit snelle tot intensieve reiniging, na afloop afvegen is niet nodig.

Beste kook- en bakresultaat
De BORA X BO heeft fijne gelijkmatige kook- en bakresultaten en optimale warmteverdeling. Je kunt heel makkelijk tot drie verschillende gerechten bereiden op de drie niveaus. Op deze manier kun je een hele hoofdmaaltijd in één keer bereiden.

Het principe van de nieuwe BORA oven in het kort is: BORA X BO kookt. Geen onnodige details, maar wel functies die echte chefs gebruiken: vakkundige zelfreiniging, automatische stoomafzuiging en het aanraakscherm is zo groot mogelijk. In een paar simpele stappen bepaal je zelf je bakresultaat op professioneel niveau!

De BORA X BO is verkrijgbaar vanaf zomer 2022. Het product zal exclusief in onze winkels te koop zijn. Voor meer informatie kun je hier contact opnemen met onze specialisten in een van onze 14 filialen. Voor ons huidige BORA assortiment klik je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *