BORA: innovatief koken

BORA kenmerkt zich door innovatief koken. Het staat bekend als een prachtig merk wat vooral kookplaten met geïntegreerde afzuigsystemen levert.  Hierdoor is een losse, in het oog springende afzuigkap niet meer nodig. De systemen zijn een echte eyecatcher in de keuken! Grofweg zijn deze te verdelen in vier categorieën die zich laten leiden door eenvoud. BORA Professional 2.0, BORA Classic en Classic 2.0, BORA Basic en BORA Pure.

BORA Basic

De kookplaten in deze categorie zijn qua prijs het voordeligst. Ze zijn compact en praktisch vormgegeven. De platen zijn voorzien van kookveldafzuiging in verschillende varianten, je kunt kiezen voor een recirculatiesysteem of een luchtafvoer naar buiten. Welke keuze handig is voor jou hangt af van de mogelijkheden in de woning. Heb jij een afvoer naar buiten dan is dit mogelijk, zo niet dan kies voor je recirculatie. De laatstgenoemde platen zijn zeer geschikt voor een kookeiland, want dan hoef je geen afzuigkap boven het eiland te hangen.

BORA Pure

De kookplaten van Pure categorie zijn in januari 2019 geïntroduceerd. Qua mogelijkheden zijn deze platen te vergelijken met de Basic modellen. Het grootste verschil is het uiterlijk waarbij je meteen ziet dat de ronde afzuigmodule mooi overloopt in het glas van de inductie kookplaat. Het rooster van de afzuiging is verkrijgbaar in verschillende (opvallende) kleuren. Zo kan je de kookplaat nog beter afstemmen op de sfeer in de keuken!

BORA Classic en Classic 2.0

Zowel de Classic als de Classic 2.0 bestaan uit twee losse kookplaten en een afzuigmodule ertussen. Hierdoor kun je verschillende domino-elementen combineren. Bijvoorbeeld een combinatie tussen een grill, inductiekookplaat, teppanyaki, wokbrander of gaskookplaat. In januari 2019 introduceerde BORA de Classic 2.0 dit is zijn verbeterde producten van de Classic categorie met bijvoorbeeld een extra groot kookoppervlak en automatische regeling van de afzuiging.

BORA Professional 2.0

Kookplaten in deze categorie zijn de duurste die verkrijgbaar zijn. Deze zijn geschikt voor de echte keukenprofessionals onder ons. De platen hebben extra veel kookruimte en het afzuigsysteem is extra krachtig en diep. Uitbreiden van deze kookplaten met domino-elementen is ook heel goed mogelijk.

Bovenstaande kookplaten zijn kostbaar, maar de prijs verschilt wel erg per categorie. De prijs voor Professional ligt bijvoorbeeld een stuk hoger dan platen in de categorie Basic. Kan jij wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in een van onze winkels. In iedere winkel zijn keukens te zien waar een kookplaat met afzuiging van dit merk is gemonteerd.

Garantie

Leuk én handig detail. Wanneer je een product van BORA aanschaft kan je de standaard garantie van twee jaar verlengen met nog eens een extra jaar. Dit doe je door je product te registeren op de site van BORA.

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *