Bertazzoni Air-Tec inductie fornuis

Met de introductie van het Bertazzoni Air-Tec inductie fornuis combineert Bertazzoni drie krachtige apparaten in één. Het fornuis uit de Professional Series is namelijk voorzien van een inductie kookplaat mét geïntegreerde werkblad afzuiging en een grote oven met een inhoud van 103 liter.

Het Italiaanse familiebedrijf Bertazzoni is een van de oudste fabrikanten van Europa en staat bekend om fornuizen van Italiaans design en hoogwaardige materialen voor iedere keuken. Het merk bewijst dat een fornuis door hun iconische ontwerp prachtig in je keuken interieur geïntegreerd kan worden, terwijl het voorzien is van allerlei handige moderne technieken. Hieronder lichten we de onderdelen van het nieuwe Air-Tec fornuis toe.

Inductie kookplaat

De inductiekookplaat heeft 4 kookzones, met een maximum vermogen van 7.4 kW. Je kunt kiezen uit 11 beschikbare functies, waaronder de Booster-functie waarmee je supersnel kunt koken. Dankzij de 2 bridge zones combineer je meerdere kookzones, handig wanneer je grote pannen gebruikt. Het rooster op de kookplaat is gemaakt van zwart aluminium en voorzien van het bekende Bertazzoni logo. Deze is licht van gewicht waardoor je makkelijk bij de filters kan.

Afzuigunit

De geïntegreerde afzuiging heeft een afzuigvermogen van 800 m3/h en een geluidsniveau van 63 dB. De kookveldafzuiging laat kookdampen niet eerst opstijgen, maar zuigt deze meteen weg bij het kookveld, direct uit de pan. De werkbladafzuiging heeft maar liefst 10 snelheden en kun je bedienen met een draaiknop. Met de automatische functie wordt de zuigkracht van de werkbladafzuiging automatisch aangepast aan het vermogen die de inductiezones gebruiken. De afzuiging is veilig tegen overkoken.

Er is keuze uit afvoer naar buiten of recirculatie met een plasmafilter of koolstoffilter. Met recirculatie komt de uitgaande lucht onder de kastjes uit, het fornuis wordt dan voorzien van een plint. Het koolstoffilter kun je elke 3 maanden regenereren in de oven. Afhankelijk van je gebruik gaat deze ongeveer 4 jaar mee.

Oven

De professionele oven in het fornuis heeft een inhoud van 103 liter. Deze heeft 11 functies, variërend van hetelucht, conventioneel bakken, grillen, pizzastand tot snel voorverwarmen. De ovendeur heeft driedubbele beglazing, deze vermindert het warmteverlies. Hierdoor heeft de oven energieklasse A. De softmotion scharnieren zorgen ervoor dat de deur niet dichtslaat. De oven heeft een kerntemperatuur meter met elektronische aansturing.

Het fornuis heeft een aansluitwaarde van 11,1 kW en is verder nog voorzien van een digitale programmaklok, metaal finish knoppen en een deurgreep die past bij de rest van het Bertazzoni assortiment. Naast rvs is het model in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar. Kortom, het Air-Tec fornuis is de perfecte integratie van een afzuigkap in een professioneel fornuis.

Bekijk het Bertazzoni Air-Tec inductie fornuis op onze website Keukenloods.nl of kom langs in één van onze filialen. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *