Ben jij klaar voor een smart keuken?

We beschikken allemaal al over een smartphone en smart televisie. Een groot gedeelte van ons leven is al ‘smart’ dus waarom zouden we dit niet doorvoeren naar de keuken? Dat moeten Bosch en Siemens ook gedacht hebben. Met Home Connect komen zij met een lijn die volledig ‘smart’ werkt en het leven nét even makkelijker maakt.

Van de vaatwasser tot de koelkast, maar ook de wasmachine. Bosch en Siemens hebben het smart gedeelte in bijna alle apparaten terug laten komen. De twee merken zijn daarin niet de enige, want andere merken zijn ook al met verschillende ‘smart’ producten op de markt gekomen. Het lijkt er op dat we er in de nabije toekomst niet aan ontkomen.

596x335_homeconnect_fridge_open_kg36nhi32_keyvisual

Maar hoe werkt dit ‘smart’ precies en ben jij er al klaar voor?
Het is eigenlijk vrij simpel. Home Connect is een app die je installeert op je smartphone. De apparaten van Bosch en Siemens die dit ondersteunen, kun je nu op elk moment en de gewenste plaats bedienen van de app op je telefoon. Wat dacht je van de oven alvast voor laten verwarmen wanneer je vertrekt op je werk?

Maar het echte paradepaardje is toch wel de smart-koelkast. Waarschijnlijk zit jij al op het puntje van je stoel, want kan deze koelkast dan boodschappen bestellen? Helaas, we moeten je teleurstellen. Zo ver gaat deze koelkast nog niet. Via de Home Connect app is het mogelijk om via een camera die in de koelkast zit even snel te kijken wat je nog in huis hebt.

En dat is nog niet eens alles. Via de app kun je bijvoorbeeld ook de temperatuur in de koelkast wijzigen, krijg je een melding wanneer de deur niet goed dicht zit of wanneer de temperatuur niet goed ingesteld staat.

Zie jij die bediening en controle op afstand wel zitten? Dan kun je naast de koelkast ook de oven, vaatwasser, koffiemachine, afzuigkap, magnetron, wasmachine en droger uit dezelfde lijn met je smartphone (en elkaar) laten connecten.


Bekijk het aanbod met Home Connect apparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *