Bekijk de prachtige eiken bruine keuken van onze klant

Een stijlvolle keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een echt pronkstuk in de woning: dat was het doel van onze klant toen ze contact opnam voor een afspraak. ”In november 2023 kon ik de dag dat ik belde voor een afspraak, terecht in Keukenloods Zaandam, waar verkoper Ruben mij uiterst vakkundig hielp.” Lees verder en bekijk de prachtige eiken bruine keuken van onze klant.

Uitdaging

Het project betrof een klein huisje waarin veel spullen een plek moesten krijgen. ”Dus optimale benutting van de ruimte, handig ingedeeld, onderdeel van de leefruimte en stijlvol. Dat is goed gelukt vind ik!”

”Ruben kan goed ter plekke tekenen, dus ik zag de keuken ‘groeien’ op de computer. Na een paar uurtjes was er dan ook een resultaat waar ik meteen een klap op kon geven.”

Slimme adviezen en praktische oplossingen

Een belangrijk element in de keuken is de Quooker en de stalen gootsteen. Hierin was Ruben’s nuchtere advies zeer welkom: ”Hij gaf aan dat een zwarte kraan prachtig is, maar dat deze gevoelig is voor kalkaanslag. Daarom heb ik uit praktische overwegingen besloten voor RVS te kiezen.”

”Het donkere hout van de keuken maakt dat het echt een meubelstuk is geworden en dus onderdeel van de woonruimte, en niet zo’n ongezellige witte keuken.”

Maximale opbergruimte

Een andere slimme oplossing is de grote kast onder de trap: deze kast hoort bij de keuken en verbergt een heleboel apparaten: de koelkast, vriezer, wasmachine en droger zijn hierin allemaal mooi weggewerkt. ”Ik ben zeer blij dat het zijpaneel op maat is gemaakt, dit compenseert de oude scheve muur en zorgt voor een strakke afwerking.”

Verlichting en kunst

Aanvankelijk bevatte het ontwerp een plank aan de muur met LED-verlichting, dit kun je zien op het 3D-design. Echter, na overleg met de monteur, werd besloten deze niet te installeren. ”Waardoor mijn kunst wel erg mooi uitkomt op de ruime open muur, wat weer bijdraagt aan de sfeervolle en persoonlijke touch van de keuken.” Aldus onze klant.

Details van de keuken

Fronten: Alba eiken bruin en Angora grijs
Werkblad: Golding gepolijst (keramiek)
Kookplaat met afzuiging: BORA PURU
Oven met magnetronfunctie: Siemens HM976GMB1
Vaatwasser: Siemens SN63H800BE
Koel-vriescombinatie: Siemens KI86NSDD0
Kraan: Quooker PRO3
Zeeppomp: Quooker Nordic zeeppomp ZPNRVS
Spoelbak: Caressi CAPP50R10RVS

Bekijk de prachtige eiken bruine keuken van onze klant: hopelijk heb je inspiratie kunnen opdoen! Wil jij van jouw keuken ook de blikvanger in huis maken? Wij helpen je graag verder! Maak een afspraak in een van onze filialen; onze specialisten staan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *