Alles over BioFresh van Liebherr

Als het om voedsel gaat, is versheid belangrijk. Of het nu gaat om groenten, fruit, vlees of vis, niemand wil voedingsmiddelen eten die weinig smaak meer hebben. Daarom heeft Liebherr de BioFresh technologie voor koel- en vrieskasten ontwikkeld, waarmee je jouw eten langer vers kunt houden in je keuken.

Hoe werkt BioFresh?

BioFresh van Liebherr werkt door een perfect klimaat te creƫren voor vers voedsel. De BioFresh-safe vormt een 0-graden-zone in de koelkast. Met een ideale luchtvochtigheid en een temperatuur van net boven 0 graden wordt er gezorgd voor de ideale bewaaromstandigheden waarbij de smaak en waardevolle vitaminen en mineralen in groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten tot wel driemaal langer behouden blijven dan in het normale koeldeel. Andere delen in de koelkast kunnen onafhankelijk van deze zone een andere temperatuur hebben.

Wat zijn de voordelen van BioFresh?

Het belangrijkste voordeel van BioFresh is dat het je eten langer vers houdt. Ook behoudt het de smaak, textuur en voedingsstoffen. Hierdoor hoef je minder vaak boodschappen te doen, waardoor je geld kan besparen. Voedsel hoef je minder vaak weg te gooien, omdat het bedorven is. Ook nog eens beter voor het milieu.

BioFresh van Liebherr biedt ook meer flexibiliteit en gemak bij het bewaren van voedsel. Verschillende compartimenten kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten voedsel, waardoor je meer ruimte en overzicht hebt in jouw koelkast.

Bovendien kun je met BioFresh de juiste luchtvochtigheid en temperatuur aanpassen en instellen voor verschillende soorten voedsel. Hierdoor blijft het eten langer vers en kan het beter worden bewaard. Dit is ideaal als je houdt van koken, bakken en het bereiden van maaltijden. Je kunt meerdere soorten eten in de koelkast bewaren zonder je zorgen te maken dat je voedsel bederft.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om jouw eten langer vers te houden, dan is BioFresh van Liebherr de oplossing. Deze technologie helpt je niet alleen bij het besparen van geld en het verminderen van voedselverspilling, maar deze biedt ook meer flexibiliteit en gemak. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze specialisten. Ga naar Keukenloods.nl voor ons hele assortiment koel- en vrieskasten of kom langs in een van onze winkels om verschillende apparaten in het echt te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef aan dat je geen robot bent *